به گزارش ایرنا، علی سلاجقه در فیلم کوتاهی که پایگاه اطلاعرسانی استانداری اصفهان روز چهارشنبه منتشر کرد، افزود: جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا با حضور معاون اول رییس جمهور و وزیران مربوطه برگزار و تصمیمهای خوبی برای کشور و بهطور ویژه برای اصفهان اتخاذ شد.
وی با اشاره به مصوبههایی درباره برقی کردن خودروها، مسائل مربوط به اتوبوس های برقی و حمل و نقل عمومی در این جلسه، ادامه داد: موضوع سوخت و کیفیسازی آن نیز در دستور کار قرار گرفت و نتایج خوبی بههمراه داشت.
سلاجقه گفت: شیوهنامه تعیین حریم زیست بومشناسی (اکولوژیکی) تالابها نیز در جلسه ستاد ملی مدیریت و هماهنگی تالاب های کشور با حضور معاون اول رییس جمهور در دستور کار قرار گرفت و تصمیمهایی درباره آن گرفته شد.
وی اضافه کرد: می توانیم این نوید را به مردم ایران بدهیم که هیات دولت با تمام وجود عزم خود را جزم کرده است تا به دستور رییس جمهور مسائل مربوط به آلایندگی شهرهای کشور به نحو مطلوب پیگیری شود و نشست های مذکور از رویدادهای مهمی بود که در این رابطه تشکیل و دستگاه های اجرایی مکلف به انجام وظایف خود شدند.
به گزارش ایرنا از استانداری اصفهان، نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا با محوریت استان اصفهان دیروز (سهشنبه) با حضور معاون اول رییس جمهور، وزیران کشور، نفت، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، نیرو و صنعت، معدن و تجارت، استاندار اصفهان و رییس سازمان هواشناسی کشور برگزار شد.
در این جلسه معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گزارشی از وضعیت محیط زیست استان اصفهان و مقایسه وضعیت کیفی هوای این استان در آبان و آذر سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ارائه کردند و به تشریح اقدامات انجام شده و برخی موانع پیش روی مصوبات مرتبط با کاهش آلودگی هوای استان اصفهان پرداختند.
همچنین پیشنهادهای استاندار اصفهان در زمینه اثربخشی عمده بهمنظور کاهش آلودگی هوای اصفهان و نیز احیای تالاب گاوخونی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمهایی نیز برای رفع موانع پیش روی مصوبه های این حوزه در اصفهان اتخاذ شد.
اصفهان کمترین تعداد روزهای هوای پاک و همچنین میزان بارش سالانه را در مقایسه با سایر کلانشهرها دارد.
کلانشهر اصفهان حدود ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و روزانه بیش از ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو در آن تردد می کنند و صنایع کوچک و بزرگ بسیاری آن را احاطه کرده اند. شرایط جغرافیایی و اقلیمی این شهر اما کلاف آلودگی هوای این خطه را پیچیدهتر کرده است.
نظر شما