«سعید ملااسماعیلی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: با اقدامات دولت سیزدهم از ابتدای سال گذشته، ثبت تمامی تقاضاها برای دریافت مجوزهای کسب و کار بصورت شفاف و بدون مراجعه حضوری از طریق درگاه ملی مجوزها به آدرس https://mojavez.ir صادر میشود.
وی ادامه داد: عمده مجوزها به صورت برخط صادر میشود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطر نشان کرد: صدور مجوزهای کسب و کار در درگاه ملی کسب و کار به ۲ صورت اعلانی و تایید محور انجام میشود.
ملااسماعیلی گفت: بیشتر مجوزهای کسب و کار صادر شده در استان مرکزی به صورت اعلانی انجام شدهاست.
وی ادامه داد: تمامی مراحل اخذ مجوز، در مجوزهای اعلانی به صورت برخط و در مدت سه روز انجام میشود.
از ابتدای سال ۱۳۸۶ موضوع بهبود محیط کسب و کار از مسیر ساماندهی شیوه صدور مجوزها در کشور، در چندین قانون مصوب از سوی مجلس شورای اسلامی، در دستور کار قرار گرفت و در دولت سیزدهم این مهم مورد توجه بیشتری واقع شد.
استان مرکزی با مساحتی معادل ۲۹ هزار و ۱۲۷ کیلومترمربع، هشت و یک دهم درصد از مساحت کل کشور را در برگرفته و از شمال به تهران و قزوین، از غرب به همدان، از جنوب به اصفهان و لرستان و از شرق به قم و اصفهان محدود است.
این استان با موقعیتهای ممتاز جغرافیایی، نیروی انسانی متخصص، قرار گرفتن در مسیر ارتباطی شمال به جنوب و غرب به شرق، عبور خطوط انرژی (نفت، گاز و برق)، استقرار مراکز صنعتی و دانشگاهی، مفاخر برجسته مذهبی و علمی، اراضی مستعد کشاورزی و مراتع، ذخایر معدنی، نزدیکی به قطب های صنعتی و بازار مصرف از توانمندیهای اقتصادی مناسبب برای سرمایهگذاری برخوردار است.
اصالت تاریخی، وسعت منابع مادی، انسانی و توانمندیهای تولیدی و سرمایهگذاری به خصوص در بخش صنعت، موجب شده است استان مرکزی از ابتدای فرآیند جذب سرمایهگذاری خارجی در کشور (از زمان تصویب قانون جلب و حمایت سرمایههای خارجی تا کنون) همواره یکی از مقاصد سرمایهگذاران خارجی باشد.
نظر شما