افزایش ترددها و کاهش تصادفات جاده‌ای در مازندران

ساری- ایرنا- پلیس راه مازندران اعلام کرد : در ۹ ماهه امسال در حالی که آمار ثبت تردد خودروهای استان ۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته اما تصادفات جاده ای منجر به فوت، جرح و خسارت ۱۶ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، پلیس راه مازندران روز شنبه درجلسه مدیریت بحران مازندران مجموعه ترددهای ثبت شده خودروهای استان در ۹ ماهه امسال را ۴۶ میلیون و ۸۳۷ هزارو ۱۰۰ مورد اعلام کرد که نسبت به آمار ۴۵میلیون و ۷۷۹ هزارو ۸۰۸ سال گذشته ۲ درصد بیشتر است.

بنابراین گزارش در ۹ ماهه امسال ۶هزارو ۸۸۹ مورد تصادف جرحی، فوتی و خسارتی در مازندران به ثبت رسید که این آمار در مدت مشابه سال گذشته، هشت هزارو ۱۷۴ مورد بوده است.

پلیس راه مازندران تصادفات منجر به فوت در ۹ ماه امسال را با ۳۴۷ مورد ۲ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل، جرحی را پنج هزارو ۲۳۸ مورد با ۲۳ درصد کاهش و تصادف خسارتی را ۲هزارو ۵۶۳ مورد با ۱۷درصد کمتر از مدت مشابه سال پیش اعلام کرد.

طبق اعلام رسمی پلیس راه مازندران تعداد نقاط دارای تصادف استان ۶۱ نقطه است که ۵۶ مورد در راه اصلی و پنج نقطه در راه های فرعی استان وجود دارد.

همچنین مازندران دارای ۱۸۰ بریدگی در راه های مازندران است که ۱۱۹ بریدگی در راه اصلی و ۶۱ بریدگی در راه های فرعی استان قرار دارد.

در جلسه ستاد مدیریت بحران مازندران، اتمام تعریض محورکندوان حد فاصل مرزن آباد تا دزدبن، اتمام طرح تعریض محور هراز بالاتر از پلیس راه لاریجان، پایان طرح نیمه کاره محور کیاسر از میدان تاکام به سمت ساری پیج سرکت، ‌اصلاح و رفع نقاط حادثه خیز به ویژه ۶۱نقطه احصاء شده مازندران و و پیگیری برای اختصاص زمین و ساخت پاسگاه پلیس راه بابلسر، ساری و کیاسر از برنامه های در دست اقدام پلیس راه مازندران عنوان شده است.

پلیس راه مازندران اعلام کرد که ۲۲۴ دوربین های ثبت جریمه ثابت ، سیار و نظارتی در استان وجود دارد که ۱۳۸ دستگاه دوربین ثبت جریمه و پلاک خان ثابت، ‌۴۵ دوربین نظارتی و ۴۲ دستگاه دوربین ثبت جریمه سیار است.

بنابراین گزارش پلیس راه مازندران برای تکمیل فعالیت های هوشمند در راه های مازندران به ۳۴ دوربین نظارتی و سرعت سنج در پنج محور هراز، سوادکوه، کندوان، کیاسر و محور کناره نیاز دارد.

افزایش ترددها و کاهش تصادفات جاده‌ای در مازندران

فرسودگی ناوگان راهداری مازندران

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران درگزارشی به ستاد مدیریت بحران استان متوسط عمر ناوگان راهداری را ۲۹سال و فرسوده توصیف کرد و گفت:۴۴۶ دستگاه خودرو و تجهیزات در استان وجود دارد که ۱۰۹ دستگاه نیاز به تعمیر اساسی و ۶۹دستگاه نیز از رده خارج شده است.

حسن جهانیان افزود: در حال حاضر فقط ۲۶۸ دستگاه خودرو در راهداری مازندران فعال است که در این شرایط با کمبود نیروی انسانی به خصوص راننده کریدر مواجه هستیم.

وی به وجود فعالیت راهداری زمستانه و ۲۰ گردنه برفی گیر در مازندران اشاره کرد و توضیح داد:‌ امسال ۲۰ هزار تن نمک و ۱۰ هزار تن ماسه برای انجام فعالیت های راهداری زمستانه ذخیره سازی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران بازگشایی راه های شریانی را اولویت راهداری زمستانه دانست و تصریح کرد: از مردم مناطق کوهستانی که به صورت فصلی در این مناطق ساکن می شوند خواست تا در فصل زمستان به ییلاق خود مهاجرت نکنند، چراکه با توجه به کمبود نیرو انسانی، فرسودگی تجهیزات و مهمتر اولویت بازگشایی راه های اصلی، ارایه خدمات به موقع به همه مناطق روستایی کوهستانی مقدور نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha