به گزارش ایرنا از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، نادر سحرخیز روز شنبه با اعلام این خبر افزود: تاکنون ۵۲۰ میلیارد ریال برای بهینه سازی و مرمت این تعداد مدرسه بدون استفاده رامسر هزینه شد و به واحدهای اقامتی شهرستان اضافه شده است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیتسازی از مدارس بدون استفاده یکی از برنامههای این اداره است که در سالهای گذشته به همت آموزش و پرورش رامسر در اختیار سرمایهگذار قرار گرفته است، ادامه داد: این مدارس به شکلی مطلوب به اقامتگاه تبدیل شده و تعدادی از این واحدها جزو واحدهای خوب شهرستان هستند.
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان رامسر، ایجاد زیرساختهای گردشگری در همه حوزهها را نیاز روز رامسر برشمرد و گفت: استفاده از مدارس متروکه و بدون استفاده به اقامتگاههای متنوع و واحدهای پذیرایی باعث تامین بخشی از نیازهای شهر نمونه گردشگری رامسر شده و ما از این موضوع استقبال میکنیم.
وی ادامه داد: ظرفیت ایجاد شده در مدارس سابق بیش از ۵۰۰ تخت است که این میزان ظرفیتسازی برای شهرستان رامسر فرصتی به شمار می رود.
به گفته سحرخیز، علاوه بر آن ایجاد این مراکز اقامتی سبب اشتغالزایی بیش از ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شده است.
براساس داده های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران بیشتر از ۶ هزار و ۸۶۷ واحد تاسیسات رسمی اقامتی در استان وجود دارد که شامل هتل، متل، خانه مسافر، مدارس، بوم گردی است و در کنار این ظرفیت اقامتگاهی رسمی، اقامتگاه های غیررسمی شامل ویلاها و خانه های اجاره ای شخصی است که پذیرش مسافر واقامت انجام می شود.
نظر شما