به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، کتاب «تحریم نانوایی عزیز آقا و ۱۵ داستان دیگر» شامل ۱۶ داستان کوتاه برای مخاطبان نوجوان است که حال و هوای حاکم بر این گروه سنی در سالهای اخیر را روایت میکند؛ موضوعاتی آشنا برای نوجوانان امروزی که دغدغههای آنها در زمینههای مختلف، از جمله دوستی و رفاقت در این مرحله سنی حساس، تحصیلی، شغلی و در نهایت زندگی در شرایط فعلی را روایت میکند. در بیشتر آثار این مجموعه، موضوع مهم و فراگیر «اقتصاد مقاومتی» و چگونگی مواجه نوجوانان با این موضوع در قالب داستان برای مخاطبان نوجوان امروزی روایت شده است.
عناوین داستانهای کوتاه این مجموعه عبارتند از: سفارش تازه، سوغاتی حاجیبابا، صورتحساب پرندهباز، نان خشخاشی بدون نوبت، تعمیر وسایل نان دارد، تحریم نانوایی عزیزآقا، مهتابی خانه آقای صدیقی، فروش گل ایرانی، تولد در کوی سنبل، چراغاتی کوچه آشتیکنان، شرایط جعفر کلّه، صدای طبل و سنج در آواز باد، جام رمضان در زمینهای خاکی، اختراع دردسرساز، کبوترهای غار داشلیجا و کاروان شب میلاد.
قسمتی از متن کتاب:
بخشی از داستان کوتاه«تحریم نانوایی عزیزآقا»
ماجرای رودررویی مادر بزرگم با عزیزآقا از آنجا آغاز شد که شاطر قدیمی عزیزآقا که همه اهل محل همیشه از مهارت و هنرش در پخت نان با کیفیت تعریف میکردند، بیخبر گذاشت و رفت. عزیزآقا یکی دو روز برای پیدا کردن یک شاطر خوب مغازه را بست. بعد مثل اینکه فکر تازهای به ذهنش رسیده باشد، برگشت و پسر جوانی را که کارگر نانواییاش بود به جای شاطر قبلی گذاشت. از همان روز اول که پسر جوان به جای شاطر قدیمی شروع به کار کرد، کیفیت نانهای مغازه عزیزآقا هم افت کرد. همسایهها تا چند روز غر میزدند اما باز هم از مغازه عزیزآقا نام میخریدند. میگفتند شاید عزیزآقا فعلا شاطر خوب پیدا نکرده، اما وقتی دیدند عزیزآقا بیخیال پیدا کردن شاطر کاربلد و حرفهای شده و بدش نمیآید با دستمزد پایین از جوان چانهگیر به جای شاطر حرفهای استفاده کند، صدایشان درآمد. اولین کسی که به طور علنی اعتراض کرد و عزیزآقا را تهدید کرد که اگر یک شاطر خوب نیاورد دیگر از او نان نمیخرد، مادربزرگم بود.
کتاب«تحریم نانوایی عزیز آقا و ۱۵ داستان دیگر» نوشته علیالله سلیمی، در ۱۰۴ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه در سال ۱۴۰۲ منتشر شد.
نظر شما