به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور روز یکشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: تاکید و تعمیق فرهنگ ارزشهای دهه اول انقلاب اسلامی و دفاع مقدس جزء مبانی اصلی راه شهدا محسوب میشود.
وی ادامه داد: برای حفظ فرهنگ ایثار و شهادت باید با اسناد دقیق و چشمانداز دقیقتر کار را پیگیری کنیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه باید بهدنبال این باشیم چگونه میتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را در زندگی مردم عجین کنیم بر احداث المان و نماد فرهنگ دفاع مقدس در استان مازندران تاکید کرد.
وی تاکید کرد: شهرستانهای مازندران موظف به ساخت المان از شهدای شهر خود هستند و دهیاران نیز نمادی از شهدای روستای خود را در ورودی آن جانمایی کنند.
حسینیپور همچنین خواستار ساخت سرود مختص به شهدای مازندران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و جانمایی یادمان شهدا در دستگاههای اجرایی و بانکها شد.
استاندار مازندران با اشاره به نقش مهم رسانهها در اطلاع رسانی و فرهنگسازی در جامعه و میان افکار عمومی، از رسانههای استان خواست در زمینه ترویج و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بیشتر تلاش کنند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران هدف از برگزاری این کارگروه را حفظ هویت و کرامت جامعه ایثارگری در استان برشمرد.
سعید کهنسال گفت: هر جایی که مشاوران دستگاههای اجرایی خوب عمل کردند ما کمترین مشکل را داشتیم، همچنین هر کجا که افراد بااستعداد از خانوادههای شهدا نقش آفرینی کردند شاهد ترویج گسترده فرهنگ ایثار و شهادت بودهایم.
وی ادامه داد: پیرامون موضوع بند "و" تبصره ۹ اختصاص یک درصد بودجه فرهنگی به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد شاخصها مشخص و ۵۹ میلیارد ریال اعتبارات محقق شد که برنامههای فرهنگی پیرو آن تدوین و اجرایی شد یا در حال اجراست.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران ادامه داد: همزمان با دستور نصب تمثال مبارک شهدا بر سر درب ادارات اجرایی از محل یک درصد بودجه فرهنگی نهادها ابلاغ و تاکید شد.
وی افزود: ما در شورا نسبت به تدوین سند چشمانداز ۲۰ ساله در بحث استانی اقدام کردیم، بحث آمادهسازی و بروزرسانی یک سامانه از آثار شهدا بهعنوان یک مرجع برای عموم مردم را در دستور کار قرار دادیم.
کهنسال اظهار داشت: کمیته تکریم و حفظ آثار با جدیت در حال فعالیت است، قرار است که کنگره ملی غریب در اسارت در کشور برگزار شود.
فرمانده سپاه کربلای مازندران نیز در این جلسه از برگزاری دومین کنگره سرداران و ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید والامقام استان مازندران در مهرماه سال آینده خبر داد و گفت: اهداف این رویداد بزرگ ترویج هویت اصیل اسلامی ایرانی با معرفی استان و بوم و زیست بوم منطقه است.
سردار سیاووش مسلمی افزود: برای برگزاری این کنگره شورای سیاستگذاری تعیین و اهداف و سیاستهای مرتبط با آن نیز مشخص شده است.
وی ادامه داد: برای این منظور ۲۷۰ عنوان برنامه تنظیم و هماکنون در حال اجرا است و فعالیتهای فرهنگی چون تهیه فیلم سینمایی، تهیه سمفونی مختص به استان و دیگر برنامههای جانبی در حال تهیه است.
در پایان این جلسه حکم دبیر استانی کنگره شهدای غریب استان مازندران به آزاده جانباز آقای جعفر مزیدها توسط استاندار مازندران تقدیم شد.
استان مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است.
نظر شما