به گزارش ایرنا، این مانور جهادی با حضور هشت گروه عملیاتی شامل پیمانکاران و همکاران تعمیراتی شرکت توزیع برق در پارک ارمغان مالیات حاجیآباد آغاز شده است، که با چهار دستگاه چرثقیل، ۲ دستگاه بالابر و ۱۰ دستگاه خودرو به مدت ۲ روز به اجرای عملیات تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار میپردازند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در حاشیه اجرای این مانور، با تاکید بر عزم جدی مدیران صنعت برق در این استان برای تداوم این طرح اظهار کرد: کابلهای خودنگهدار از نوع آلومینیومی روکشدار هستند که علاوهبر کاهش هزینه نسبت به سیمهای مسی، ماندگاری شبکه را نیز افزایش داده و تلفات برق و برق گرفتگی را به شدت کاهش میدهد.
محمد کریمی ابراز کرد: شبکه کابل خودنگهدار همچنین دارای عایق و سه فاز بوده که معایب سیم مسی را ندارد، افت ولتاژ را رفع، حریق را منتفی کرده و سرقت از آن نیز تا حدود زیادی ممکن نیست.
وی ادامه داد: این در صورتی است که سیمهای مسی در شبکه مشکلات زیادی دارند که میتوان به سرقت، تلفات برق، برق گرفتگی، صدمه به محیط زیست، افت فشار اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان همچنین با بیان اینکه هرمزگان در بین استانهای جنوبی پیشتاز در اجرای طرحهای سیم به کابل است، اظهار کرد: کاربرد بالای کابلهای خودنگهدار دلیل دیگری نیز دارد و آن هم کارآمد بودن این کابل در مناطقی است که به دلیل بافت غیرمناسب شهری و مسائل اقتصادی، احداث شبکه کابلی زیرزمینی ممکن نیست.
کریمی اضافه کرد: کابلهای خودنگهدار در این مناطق حکم تنها راه حل برای کاهش اختلالات در شبکه فشار ضعیف و حل مسئله استفاده غیرمجاز از شبکه برق را پیدا میکنند.
مدیر برق حاجیآباد هرمزگان نیز اظهار کرد: نیروهای عمل کننده برق این شهرستان از روزهای گذشته به استقبال مانور بزرگ سیم به کابل رفتند.
محسن عطاییزاده بندری در حاشیه نشست با پیمانکاران ناحیه و کارشناسان بهرهبرداری ،مهندسی و ایمنی برق حاجیآباد با بیان جزئیات مانور گفت: این مانور باتوجه به سیاستهای کلی شرکت توزیع برق استان و در راستای بالا بردن قابلیت اطمینان شبکه و با هماهنگی انجام شده با معاونت بهرهبرداری و دیسپاچینگ و مجری کاهش تلفات درحال برگزاری است.
به گزارش ایرنا، شرکت توزیع برق هرمزگان برای پیشگیری از وضعیت سرقت سیمهای برق و همچنین حفاظت از این سرمایه ملی و ایمنسازی شبکه، طرح تعویض ۲ هزار کیلومتر از شبکههای مسی به کابل خودنگهدار در استان را از سال ۱۴۰۱ در یک برنامه ۲ ساله اجرایی کرده است.
اصلاح یکهزار کیلومتر شبکههای مسی و ایمنسازی پایههای فرسوده به کابل خودنگهدار در استان هرمزگان از مهرماه سال گذشته (۱۴۰۱) در دستورکار این شرکت قرار گرفت که ۹۰ درصد کار انجام شده است.
استان هرمزگان هماکنون ۷۴۸ هزار مشترک برق دارد که ۸۲ درصد آن در بخش خانگی هستند.
نظر شما