غربالگری پرفشاری خون و دیابت در «پویش ملی سلامت» از ۴۱ میلیون نفر گذشت

تهران - ایرنا- بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۴۱ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۹۶۰ نفر تا امروز در «پویش ملی سلامت» در زمینه بیماری‌های پرفشاری خون و دیابت در سطح کشور، غربالگری شده‌اند.

به گزارش ایرنا از وبدا، از این تعداد ۷۸۵ هزار و ۶۶۶ نفر با احتمال ابتلا به پرفشاری خون و ۴۴۰ هزار و ۶۰۰ نفر با احتمال دیابت شناسایی شدند.

همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۶۶۰ هزار و ۲۵۰ نفر در این پویش غربالگری شدند که از این تعداد ۱۱ هزار و ۸۸۳ نفر با احتمال پرفشاری خون و ۵ هزار و ۸۸۳ نفر با احتمال دیابت شناسایی شدند.

غربالگری پرفشاری خون و دیابت در «پویش ملی سلامت» از ۴۱ میلیون نفر گذشت

منظور از «احتمال دیابت» قند خون ۱۲۶ به بالا و منظور از «احتمال پرفشاری خون»، عدد ۱۴۰ روی ۹۰ میلیمتر جیوه (۱۴ روی ۹) به بالاست.

بیماری دیابت یکی از نادرترین بیماری‌هایی است که بشر تا کنون نتوانسته آن را به طور کامل درمان کند و طبق نظر پزشکان و متخصصان تابه امروز این بیماری درمان نشده است. به عبارتی نمی توان آن را مداوای کامل کرد و تنها راه حل مراقبت برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری است و رعایت رژیم غذایی و ورزش است.

دیابت همان اشباع قند در خون به دلیل فقدان تامین مناسب انسولین توسط بدن است. به عبارت دیگر علت بروز این بیماری، کمبود انسولین یا عمل نکردن آن است. انسولین هورمونی است که از غده لوزالمعده (پانکراس) ترشح می شود. این ماده کلیدی، موجب ورود قند به سلول ها می شود تا قند، جهت تأمین انرژی مورد استفاده قرار گیرد یا برای مصارف بعدی ذخیره شود. بدون وجود انسولین، قند نمی تواند از جریان خون خارج و وارد سلول ها شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha