شورای وحدت نظر مردم را درباره نامزدهای مورد حمایت ملاک قرار می‌دهد

همدان - ایرنا - رئیس شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی همدان گفت: مقبولیت داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در بین مردم اهمیت زیادی دارد، از این رو شورای وحدت نظر مردم را نیز در بررسی صلاحیت و معرفی نامزدهای مورد حمایت ملاک عمل قرار می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام قربان عبدالملکی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تصمیماتی که شورای نگهبان گرفته است و افرادی که رد صلاحیت شده‌اند در چارچوب قانون بوده با این حال از شورای نگهبان درخواست داریم با سعه صدر صلاحیت اشخاص معترض را بررسی کند تا با تایید افراد بیشتر، مشارکت در انتخابات افزایش یابد.

وی تصریح کرد: مرام سیاسی داشتن و ولایی بودن از جمله شاخصه‌های مورد توجه شورای وحدت برای معرفی نامزدهای مورد تایید است.

وی با اشاره به اینکه پایه و اساس شورای وحدت بر اساس جامعه روحانیت مبارز شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: از مجمع نمایندگان فعلی استان در مجلس شورای اسلامی گله‌مندیم، چرا که اتحاد و همکاری خوبی با یکدیگر نداشتند.

رئیس شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی استان همدان با بیان اینکه داوطلبانی که در انتصابات اعمال نفوذ کردند در فهرست شورای وحدت جایی ندارند، افزود: در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، رقابتی سالم با سایر احزاب داریم و اخلاق را در انتخابات رعایت می کنیم.

حجت الاسلام عبدالملکی اظهار کرد: طی نزدیک به ۴۵ سال گذشته، به طور میانگین سالی یک انتخابات در جمهوری اسلامی ایران برگزار شده است و این نشان از مردم سالاری دینی، صلابت و سلامت نظام جمهوری اسلامی دارد.

رئیس شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی استان همدان افزود: دشمن به دنبال این است تا ارزش انتخابات را کم و مردم را از حضور یکپارچه در پای صندوق های رای دور کند و باید این نقشه را خنثی کنیم.

شورای وحدت به دنبال افزایش مشارکت مردم در انتخابات است

قائم مقام اجرایی شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی استان همدان نیز گفت: شورای وحدت با توجه به تاکیدهای رهبر انقلاب اسلامی تشکیل شده و اهداف آن شامل افزایش مشارکت، امنیت، سلامت و وحدت تشکل ها در انتخابات است.

محمود الفت افزود: صلاحیت داوطلبان با توجه به معیارهای تعریف شده برای قرارگیری در فهرست شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی استان همدان بررسی می‌شود و در نهایت افراد شایسته را به جامعه معرفی کنیم.

وی با اشاره به اینکه محوریت این شورا با جامعه روحانیت، تشکل‌ها و احزاب است، اظهار کرد: ۵۰ حزب اصولگرا در این مجموعه گنجانده شده و در رابطه با نامزدهایی که انتحاب می‌شوند بر اساس شاخص ها تصمیم‌گیری می‌شود.

قائم مقام اجرایی شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی استان همدان تاکید کرد: از احزاب، تشکل‌ها و رسانه ها درخواست داریم برای مشارکت مردم در انتخابات تلاش و مردم را برای حضور در پای صندوق‌های رای ترغیب کنند.

وی ادامه داد: اگر افرادی که به هر دلیل رد صلاحیت و عدم احراز صلاحیت شده اند در بررسی‌های دوباره مورد تایید شورای نگهبان قرار گیرند، به طور حتم مشارکت در انتخابات افزایش می‌یابد.

الفت با اشاره به اینکه شورای وحدت ۹ کارگروه محتوایی و ۱۶ کمیته اجرایی دارد، گفت: هم‌اکنون ۲ تشکل شورای ائتلاف و شورای وحدت به عنوان جریان اصلی اصولگرایان مشغول فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه مردم اگر رای به افراد اصلح بدهند اتفاقات خوبی در کشور رخ می‌دهد،ادامه داد: برخی از نامزدها پول پاشی می کنند و وعده‌های دروغین می دهند و همین موضوع ممکن است موجب شود نماینده‌ای که شایسته نیست به مجلس راه پیدا کند، از این رو مردم باید با شناخت صحیح از نامزدها در انتخابات شرکت کنند.

قائم مقام اجرایی شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی استان همدان اظهار کرد: هیچگاه مردم کشورمان با نظام خود قهر نمی‌کنند و همچون ۴۴ سال گذشته‌ در انتخابات آمار مشارکت خوبی خواهیم داشت و به احتمال فراوان امسال نیز مشارکت در انتخابات مناسب است.

وی با تاکید بر اینکه ایران محور مقاومت است و دشمن می‌خواهد این موضوع را کم‌رنگ جلوه دهد،افزود: وحدت و پای کار آمدن مردم در انتخابات موجب پیشرفت و توسعه کشور و تقویت جبهه مقاومت در منطقه خواهد شد.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند ۱۴۰۲ برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha