به گزارش ایرنا، شهاب طلایی شکری یکشنبه شب در حاشیه سفر به کردستان و بازدید از بناهای تاریخی استان در گفت و گو با خبرنگاران هدف از واگذاری بناهای تاریخی را مرمت و نگهداری بهینه از اماکن تاریخی و توسعه زیرساختهای گردشگری اعلام کرد.
وی افزود: استان کردستان دارای بناهای تاریخی فراوانی است که بهرهگیری از آنها میتواند در ایجاد فرصتهای شغلی و توسعه اقتصادی بسیار حائز اهمیت باشد.
مدیرعامل صندوق احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور اضافه کرد: در کشور ۳۴ هزار بنای تاریخی وجود دارد که از این تعداد حدود چهار هزار بنا تحت مالکیت بخش دولتی و ۳۰ هزار بنا هم تحت مالکیت بخش خصوصی قرار دارند.
طلایی یادآور شد: از مجموع ٨٠٠ بنای تاریخی کشور که ساماندهی آنها به این صندوق واگذار شده، تعداد ٢٢ بنای آن مربوط به استان کردستان است.
وی سقف واگذاری بناهای تاریخی به سرمایهگذار را ٥٩ سال عنوان کرد و گفت: این صندوق به نمایندگی از وزارتخانه برای احیا، مرمت و بهرهبرداری از ابنیههای تاریخی از سرمایهگذاران برای ورود به این حوزه حمایت میکند.
مجموعه تاریخی عمارت خسروآباد، عمارت مشیر دیوان، حمام عبدالخالق، حمام خان، منزل تاریخی احمدی، خانه کسوتآرا، خانه ملاباشی، منزل ملکالتجار، خانه آصف، منزل پیرمرادی، خانه مصری، منزل آیتالله مردوخ، خانه گلهداری، خانه دلروشن و خانه آزموده اردلان از جمله بناهایی بودند که در این سفر مورد بازدید قرار گرفت.
نظر شما