به گزارش ایرنا، رسول اولیازاده با بیان اینکه درصدد استفاده از فضای حرم های کشور برای عکاسی هستیم، گفت: هدف ما از این طرح، استفاده از ظرفیت این مکان های مقدس برای تولید عکس های جدید است لذا در این زمینه ملاک عکسهای آرشیوی نیست بلکه صرفا تولید اثرات جدید است.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه عکاسی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی در شهر ری عنوان کرد: در این زمینه هماهنگی لازم جهت عکاسی در حرم، انجام شده و عکاسان نیز دعوت شدهاند. با این حال شرایط برای حضور عکاسان فراهم است لذا عکاسانی که موفق به شرکت در این کارگاه نمیشوند، در برنامههای بعدی این جشنواره و حرم های دیگر، مشارکت داده خواهند شد.
وی با بیان اینکه تمام تلاش ما بر این است از حضور تک تک کسانی که برای حضور در این کارگاه ثبت نام کردهاند، بهره مند شویم، افزود: تاکنون حداقل ۶۰ نفر ثبت نام کرده اند که از ظرفیت آنها بهرهمند خواهیم شد.
دبیر سیزدهمین جشنواره بینالمللی عکس رضوی با بیان اینکه در این دوره هم عکاسان برجسته و هم مبتدی ثبت نام کردهاند، گفت: هدف ما از برگزاری این کارگاهها، شناسایی و تربیت استعدادهای جوان و نیروسازی برای کشور در این زمینه است.
وی با اشاره به حضور اساتید برجستهای چون استاد حمزه اولیا زاده و استاد محمود عبدالحسینی در کارگاه عبدالعظیم حسنی (ع)، خاطرنشان کرد: حرم حضرت عبدالعظیم حسنی سالیان سال است که درگیر ساخت و تجدید ضریح حرم است.
اولیازاده ادامه داد: بر این اساس عکاسان از روند ساخت طرح ضریحی که آقای فرشچیان طراحی کرده و در حال ساخت است، عکاسی می کنند.
به گفته وی، ویژگی هایی که حرم حضرت عبدالعظیم حسنی و ضریح ایشان دارد ویژگی های خاص و منحصر به فردی هست که در ضریح های دیگر حرم ها چنین ابتکاراتی به خرج داده نشده که عکاسان میتوانند از این ظرفیت خاص عکاسی کنند.
دبیر سیزدهمین جشنواره بینالمللی عکس رضوی، به برگزاری کارگاه کاشی کاری برای عکاسان اشاره و خاطرنشان کرد: کسانی که در حال کار کاشی کاری این حرم هستند، برای عکاسان مرتبط با این موضوع صحبت میکنند و دوستان را در جریان نحوه کاشی کاری قرار میدهند.
وی در پایان سخنانش ابراز داشت: بر این اساس عکاسان در این زمینه توجیه شده و ما میتوانیم از هنر هنرمندان عزیزمان بهرمنده باشیم، که امیدواریم در این زمینه بتوانیم از عکاسی آئینی و اماکن مقدسه بهرهمند شده و کیفیت کارها نیز بالا برود.
نظر شما