به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، علی شعبانی در این رابطه اظهار کرد: راه اندازی کارگاه های تولیدی در زندان ها نقش بسزایی در مهارت آموزی مددجویان دارد و می تواند با تغییر سبک زندگی آنان شرایطی را فراهم کند تا بعد از پایان دوران حبس، با مهارت هایی که در زندان کسب کرده اند برای خود فعالیت اقتصادی ایجاد کنند.
وی ادامه داد: به همین منظور و در راستای سند تحول قضایی، کارگاه های اشتغالزایی در زندان ها راه اندازی شده و این فرصت را به مددجویان داده تا با کسب درآمد و کمک به اقتصاد خانواده سهمی را در حوزه تولید کشور داشته باشند.
شعبانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در استان قزوین، تصریح کرد: دستگاه قضایی و مجموعه زندانهای استان برای تحقق این امر با فراهم کردن بسترهای لازم تلاش کرده تا زمینه اشتغال زندانیان واجد شرایط را مهیا کند که نتیجه این اقدامات اشتغالزایی های صورت گرفته سازمان زندان های استان در سال جاری بوده است.
وی اضافه کرد: با اقدامات موثری که در ۹ ماهه سال جاری در زندان های استان صورت گرفته ۵۱۷ مددجو از ۹۶۶ مددجو شاغل، در کارگاه های زندان مشغول به کار شده، ۱۸۶ مددجو با هماهنگی های صورت گرفته دستگاه های متولی به واحدهای تولیدی و صنعتی استان اعزام می شوند و همچنین ۲۶۳ مددجو نیز به صورت نشسته در محل استراحت، فعالیت دارند.
نظر شما