به گزارش ایرنا، «فرزاد مخلصالائمه» عصر سهشنبه در نشست شورای راهبری تصادفات استان مرکزی افزود: اداره کل راهداری و حمل نقل جادهای ، شهرداریها، پلیس و تمامی دستگاههای مرتبط باید تلاش شبانهروزی کنند تا پروژهها و برنامههای مربوط به کاهش تصادفات به سرعت انجام شود.
وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز و لزوم کنترل تصادفات در این ایام، عنوان کرد: سه استان کشور اقدامات موثری در کاهش تصادفات داشتهاند که نیاز است دستگاههای مرتبط با این استانها ارتباط و از تجارب آنها برای کاهش تصادفات در استان استفاده کنند.
استاندار مرکزی با اشاره به تعیین ۳۷ نقطه حادثهخیز در استان و مصوبات کشوری در این رابطه، گفت: تمامی برنامههای مصوب در استان اجرا شده است، اما باتوجه به اینکه باید نقاط بیشتری به عنوان حادثهخیز در نظر گرفته شود در این رابطه نیاز است رایزنی صورت بگیرد.
مخلصالائمه گفت: باتوجه به اینکه بیش از ۵۰ درصد تصادفات استان مربوط به افراد غیربومی است، اطلاعرسانی و فرهنگسازی باید از تریبونهای کشوری انجام شود.
فوت ناشی از تصادف در معابر اراک و ساوه بالاتر از میانگین کشوری
به گزارش ایرنا، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز گفت: تصادفات رانندگی منجر به فوت عابرین پیاده در استان مرکزی از نرخ کشوری بالاتر است.
سرهنگ «سیدعلی حسینی» بیان کرد: این آمار در استان مرکزی در سال جاری ۵۱ درصد است و در کشور ۲۸ درصد تصادفات رانندگی است، که در این خصوص هشدار لازم و لزوم کنترل سرعت داده شده است.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی رتبه سوم تعداد کشته شدگان تصادفات عابر پیاده در کشور را دارد، ادامه داد: ۵۵ درصد تصادفات منجر به فوت در اراک مربوط به عابران پیاده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: باوجود اینکه تصادفات استان در کشور کاهش داشته، شهر ارک ۱۶ درصد با افزایش مواجه شده است و از تعداد ۴۴ نفر فوت ناشی از تصادفات در اراک ۲۴ نفر مربوط به عابر پیاده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه تصادفات فوتی شهرستان ساوه ۱۹ درصد کاهش داشته است، بیان کرد: علت اصلی تصادفات منجر به فوت سرعت است که سرعت متوسط نسبت به نرم کشوری در اراک و ساوه بیشتر است.
وی در خصوص نقاط حادثهخیز اراک نیز عنوان کرد: کمربندی شمالی، میدان امام حسین(ع) منتهی به آرامستان اراک، دانشگاه آزاد اسلامی منتهی به پمپ گاز بلوار کشاورز، بلوار منابع طبیعی منتهی به صدا و سیما، خیابان شریعتی، بلوار کربلا و خیابان طالقانی از نقاط حادثه خیز این شهر است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: در شهر ساوه نیز بلوار شهید بهشتی و بلوار سپاه از نقاط حادثه خیز این شهر است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در خصوص آمار ۹ ماهه استان نیز گفت: پنج درصد کاهش تصادفات، چهار درصد کاهش مصدومین تصادفات، ۱۱ درصد افزایش اعمال قانون ثبت شده است.
۴۴۴ نفر فوت ناشی از تصادف در راههای برون شهری استان مرکزی
به گزارش ایرنا، رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در خصوص آمار ۹ ماهه راههای برون شهری استان مرکزی گفت: در تصادفات راههای برون شهری در این بازه زمانی ۴۴۴ نفر فوت و بیش از پنج هزار نفر مجروح بدحال شدهاند.
سرهنگ« محمد پورشمس» بیان کرد: کاهش چهار درصدی فوت ناشی از تصادفات و کاهش هشت درصدی مصدومین در این بازه زمانی در استان مرکزی به ثبت رسیده است.
وی عنوان کرد: ۴۶ درصد آمار فوت ناشی از تصادفات راههای برون شهری استان مربوط به خود ساکنان استان مرکزی است.
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه نقاط حادثه خیز استان ۳۷ مورد اعلام شدهاست، ادامه داد: نقاط حادثهخیز استان بیشتر از این تعداد است.
سرهنگ پورشمس خاطرنشان کرد: امسال در تصادفات جادهای آزادراه ساوه - تهران ۳۴ نفر، آزاد راه ساوه - همدان ۴۶ نفر و در بزرگراه اراک - قم نیز ۳۶ نفر فوت شدند.
وی تاکید کرد: نیاز است برای این مکانها اقداماتی انجام که آمار تصادف کاهش پیدا کند که نیاز به همکاری دستگاهها دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی نیز گفت: این اداره کل در حوزه ایمنسازی راهها و ارتقای فرهنگ ایمنی و ترافیک در ۲ سال گذشته احداث ۵۸ کیلومتر روشنایی طولی در شبکه راههای استان با ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار، احداث ۴۷ مورد روشنایی نقطهای با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد ریال در حوزه روشنایی راهها را انجام داده است.
«مهرداد جهانی» افزود: همچنین در زمینه ایمنسازی فیزیکی راهها نیز تکمیل ۳۰ نقطه حادثه خیز، رفع ۱۱۵ نقطه حادثه خیز مصوب سال جاری از مجموع ۳۷ نقطه، ایمنسازی بیش از ۱۰۰ نقطه پر تصادف و مستعد حادثه راههای استان در یک سال اخیر، اجرای ۶۲ کیلومتر حفاظ بتنی با یکهزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، تعمیر و نصب ۷۹ کیلومتر حفاظ فلزی گاردریل، اجرای ۹ هزار و ۱۰۰ کیلومتر خطکشی در شبکه راههای استان با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری دورههای آموزشی در مدارس حاشیه راهها، برگزاری دورههای آموزشی برای راکبین موتورسیکلت و اجرای طرح ایمنسازی وسایل نقلیه در زمینه ارتقای فرهنگ ایمنی و ترافیک از دیگر اقدامات این اداره کل در سال جاری بوده است.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزادراه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راههای روستایی تشکیل داده است.
نظر شما