تسریع در ساماندهی و بازسازی روستای سیل‌زده امامزاده داوود (ع) ضروری است

تهران بزرگ - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت تسریع در روند ساماندهی و بازسازی روستای سیل‌زده امامزاده داوود (ع) تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، حامد یزدی مهر عصر سه‌شنبه با حضور در جلسه بررسی آخرین اقدامات دستگاه‌ها در خصوص مسایل مربوط به سیلاب سال گذشته در روستای امامزاده داوود (ع) اظهار کرد: همه مسوولان در لباس خدمت هستیم و باید برای رفع دغدغه‌های مردم تلاش کنیم.

وی افزود: عزم همه عوامل از ابتدای وقوع حادثه مبنی بر این بود که اقدامات عاجل صورت گیرد اما با وجود اینکه ماه‌ها از وقوع سیلاب منطقه می‌گذرد متأسفانه هم اکنون شاهد کندی روند اقدامات هستیم.

وی با بیان اینکه مسوولان در رده‌های مختلف در حوزه رسیدگی به مشکلات پس از حادثه سیلاب منطقه امامزاده داوود (ع) تلاش‌هایی را داشته‌اند، گفت: متأسفانه تلاش‌ها کافی نبوده و با وجود جلسات متعدد امروز در نقطه‌ای ایستاده‌ایم که باید پاسخگو باشیم و اقدامات صورت گرفته را برای مردم و مسوولان بالادستی تبیین کنیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به اینکه پرونده حادثه سیلاب امامزاده داوود (ع) در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و دادستانی تهران بطور ویژه مفتوح است، افزود: ورود دستگاه قضا در خصوص عدم اقدامات مؤثر پس از وقوع حادثه سیلاب منطقه جدی است و باید بدانیم که بنا بر وظایف محوله در این حوزه مورد بازخواست قرار خواهیم گرفت.

وی در ادامه، روند بازسازی شهرستان فیروزکوه در حادثه سیلاب سال گذشته را نسبت به منطقه امامزاده داوود (ع) مناسب‌تر دانست و اضافه کرد: امروز درصدد مقصر انگاری نیستیم اما با توجه به اینکه مسوولیت‌ها کاملا مشخص است همه دستگاه‌ها باید دلایل عدم پیشرفت کار را اعلام کنند.

ضرورت تسریع در روند ساماندهی و بازسازی روستای امامزاده داوود (ع)

یزدی مهر با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مهم استاندار تهران موضوع رسیدگی به مشکلات مردم امامزاده داوود (ع) است، گفت: در حوزه مدیریت بحران استانداری تهران دو جلسه با مردم شریف منطقه برگزار و پای صحبت‌ اهالی نشستیم.

به گفته وی، مطالبه مردم این منطقه به حق و مهم است و خواهان حل مشکلات و اقدامات مؤثرتر هستند و ضروری است که روح خدمت رسانی در همه اقدامات ملموس باشد چرا که مردم به ما امید بسته‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت برگزاری جلسات بین دستگاهی که منجر به خدمت شود، تاکید کرد و افزود: اینکه پس از مدت طولانی و برگزاری جلسات متعدد باز هم شاهد کندی و تنبلی باشیم اصلا زیبنده نیست و باید پاسخ مؤثری داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در این بازه زمانی باید مشخص شود، چنانچه از سوی دستگاهی درخواست اعتبار صورت گرفته ولی پاسخ مؤثر برای تأمین اعتبارات دریافت نشده دلایل مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گیرد.

یزدی مهر ادامه داد: طلسم روند کند حل مشکلات مردم منطقه امامزاده داوود (ع) شامل موضوعات «تملک»، «حدود و حریم رودخانه» و «طرح‌های پیشنهادی» مطروحه از سوی مردم و مسوولان برای ایجاد رونق دوباره به کسبه این محل است که باید با برنامه محوری و کار جهادی شکسته شود.

وی گفت: اعتبارات منابع ماده ۱۶ و ۱۷ قانون مدیریت بحران کاملا در این حوزه قابل احصا است و ما در حوزه مدیریت بحران استان تمام توان خود را برای حل مشکل از منظر اعتباری و عملکردی خواهیم گذاشت.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با تاکید بر اینکه تکالیف به صورت مصرح در ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران تبیین و تاکید شده است، اضافه کرد: همه باید در تراز عملکرد قانون پاسخگو باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha