به گزارش ایرنا به نقل از روسیا الیوم، فراخوانهای تحریم شرکتهای حامی رژیم اسرائیل که با هدف حمایت از ملت فلسطین و مقابله با احساس سرخوردگی و ناکامی ناشی از فقدان گزینههای دیگر و با هدف کاهش سود شرکتهای بین المللی حامی این رژیم آغاز شده بود باعث مطرح شدن شمار زیادی از شرکتهای داخلی و افزایش فروش آنها شده است.
شرکت شمعدان که حدود ۵۶ محصول غذایی از جمله انواع بیسکویت و شکلات را تولید می کند یکی از این شرکت هاست که از زمان آغاز فراخوان تحریم شرکت های حامی اسرائیل در ماه اکتبر (مهرماه)، شاهد افزایش فروش بوده است.
یکی از بزرگترین بنکداران محصولات این شرکت در این باره گفت: فروش این شرکت از ماه اکتبر گذشته تاکنون و به دنبال انتشار فراخوان ها برای تحریم شرکت های حامی اسرائیل و اقبال مصری ها به کالاهای داخلی در سراسر کشور، حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است.
در این میان برخی از شرکت های مصری، شاهد چند برابر شدن میزان فروش کالاهایشان بوده اند که از جمله آنها می توان به شرکت سبیرو سباتس اشاره کرد که فروش کالاهایش با رشد ۳۰۰ درصدی مواجه بوده است. همچنین میزان فروش تولیدات شرکت ایجیپت فودز نیز بنا به اظهارات مسوولانش ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش ایرنا، تداوم جنایتهای ارتش رژیم صهیونیستی و ادامه تجاوز این رژیم به نوار غزه، کشورهای مختلف جهان را در اندیشه اجرای مجدد کمپین بایکوت و تحریم کالاهای اسرائیلی فرو برد و این بازیگران در اقصی نقاط جهان به تدریج به کمپین «بایکوت، عدم سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل» (Boycott, Divestment and Sanctions) پیوستند؛ جنبشی جهانی که از سال ۲۰۰۵ به راه افتاد و هدف آن تحت فشار قرار دادن رژیم اشغالگر با اهرمهای اقتصادی جهت پایان اشغال سرزمین فلسطین، رفع تبعیض و به رسمیت شناختن حق بازگشت میلیونها آواره فلسطینی به کشور خودشان است.
بیش از ۲۲ کشور به طور رسمی تحریمها علیه برندهای حامی این رژیم را تشدید کرده اند. دولت های مالزی، اندونزی، مالدیو، پاکستان، برونئی، بنگلادش، افغانستان، یمن، سوریه، عمان، لبنان بحرین، کویت، ایران، عراق، در آسیا به طور دولتی از انعقاد قرارداد، همکاری و خرید از حامیان مالی رژیم صهیونسیتی سر باز زده اند.
این تحریم پس از آن تشدید شد که گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما