سمعک دیجیتال هوشمند به همت فناوران ایرانی تولید شد

تهران - ایرنا - فناوران ایرانی موفق به تولید سمعک دیجیتال هوشمند شدند. این دستاورد بزرگ از خروج ارز و وابستگی به خارج از کشور جلوگیری می‌کند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، شرکت فن‌آذرخش که در سال ۱۳۶۵ با هدف حمایت از افراد دارای مشکلات شنوایی تاسیس شد، در حال حاضر در زمینه تولید سمعک‌های آنالوگ و دیجیتال فعالیت می کند.

اکبر مکی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درمورد تولید سمعک هوشمند تولیدی این شرکت با نام تجاری پارس تک گفت: فناوری ساخت سمعک برای کم‌شنوایان فقط در اختیار چند کشور اروپایی و آمریکای شمالی است و واردات سمعک و تجهیزات شنوایی برای کشور بسیار ارزبر بوده و واردات این کالا مشمول ارز حمایتی است.

وی با بیان اینکه تولید سمعک در ایران با استقبال و بازخورد فوق العاده کادر درمان، کاربران سمعک و مسئولین اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی روبرو شد، افزود: با توجه به اینکه سخت افزار و نرم افزار سمعک به طور کامل توسط مهندسان مجرب و متخصص ایرانی ساخته شده است، خودکفایی در این حوزه می‌تواند از خروج ارز و وابستگی به خارج جلوگیری کند.

سمعک دیجیتال هوشمند به همت فناوران ایرانی تولید شد

این فناور، صدای واضح و بسیار شفاف، قالب‌گیری و ساخت سمعک متناسب با آناتومی مجرای گوش، ظرافت و نامرئی بودن، مجهز بودن به هشت کانال پردازشی و مدارات کاهنده پارازیت و امکان درمان وزوز گوش را از ویژگی های سمعک دیجیتال ایرانی عنوان کرد و یادآور شد: این سمعک برای افرادی که می‌خواهند سمعک را پنهان و با حداقل دید در مجرای گوش خود قرار دهند کاملا مناسب است.

مکی ادامه داد: علاوه بر دستیابی به توانمندی منحصر به فرد تولید سمعک در کشور، امکان ارائه خدمات پس از فروش طولانی مدت تر و کاهش قیمت سمعک، دستاورد بسیار سودمندی برای کم شنوایان ایران است.

به گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سمعک دیجیتال هوشمند با حضور جمعی از اساتید رشته شنوایی شناسی دانشگاه های مختلف علوم پزشکی کشور، متخصصان ادیولوژی و مسئولان وزارت بهداشت و اداره کل تجهیزات پزشکی ۲۵ دی ماه در دومین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی رونمایی شد.

به گفته دست اندرکاران شرکت تجاری پارس تک، سمعک دیجیتال هوشمند آماده تولید انبوه و عرضه به بازار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha