به گزارش ایرنا، حامد دائمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه کمیته تصویب طرح های هادی در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه در ۵۳۱ روستای استان طرح هادی اجرا شده است، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون بیش از۷۳۵۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح هادی در این روستاها هزینه شده است.
وی درصد اجرای طرح هادی در روستاهای استان در ابتدای سال ۱۴۰۰ را ۴۷.۱ درصد اعلام کرد و افزود: هم اکنون شاخص اجرای طرح هادی در استان ۵۶.۳ درصد است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان در تعریف طرح هادی گفت: این طرح وظیفه ساماندهی و اصلاح بافت کالبدی موجود و همچنین میزان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکردهای مختلف را تعیین میکند.
به گفته دائمی عملکردهایی مانند مسکونی، تولیدی، تجاری، کشاورزی، تأسیسات و تجهیزات و نیازمندی های عمومی روستا، در قالب مصوبات طرح های ساماندهی فضا و سکونتگاههای روستایی انجام میشود.
وی تصریح کرد: طرح هادی مهم ترین سند توسعه و عمران یک روستا در کشور است و مهمترین هدف از اجرای آن تجدید حیات روستا به لحاظ ابعاد فیزیکی، اقتصادی و اجتماعی روستاها است.
این جلسه که با حضور اعضای کمیته تصویب استان در سالن شهید حق شناس اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برگزار شد طرح هادی هفت روستا بررسی و طرح هادی روستاهای خمیرمحله، درگاه، چماقستان و زراکی شهرستان رودسر نیز به تصویب رسید.
نظر شما