روحالله ابوطالبی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود ۲۵ هزار باب از این تعداد مربوط به سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۲۳ هزار باب مربوط به سالجاری و مابقی مربوط به سال۱۴۰۰ بود.
وی اضافه کرد: از ۲ سال پیش تاکنون بیش از ۳۲ هزار کارگاه ساختمانی مُتخلف را نیز در شهر اصفهان تعطیل کردیم که حدود ۱۲ هزار مورد آن مربوط به سالجاری است.
ابوطالبی تصریح کرد: جلوگیری از ساخت و ساز غیرقانونی در اصفهان نسبت به بسیاری از شهرهای کشور بیشتر است که نشان میدهد احداث بنا در این شهر با ضوابط قانونی پیش میرود و یکی از دلایل آن نظارت و رصدِ دستگاههای مُتولی است.
مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه رهاسازی مصالح و نُخاله ساختمانی یکی دیگر از معضلات شهری مرتبط با احداث بنا به شمار میرود، ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز در این زمینه افزون بر ۲۴ هزار اخطار به خاطیان داده شده که جمعآوری حدود هشت هزار نخاله ساختمانی از سوی مالکان را در پی داشته است.
این مقام شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: تمیزی و زیبایی شهر، تنها با تلاش نهادهای متولی شهرداری صورت نمیپذیرد بلکه شهروندان نیز باید با احساس مسوولیت در این زمنیه، به حفظ سیمای مناسب شهری کمک کنند.
به گزارش ایرنا، بر اساس آمار، سال گذشته ۶۹ هزار و ۱۴۹ رای در حوزه تخلفات ساختمانی در کلانشهر اصفهان صادر که ۵۶ هزار و ۶۹۳ مورد آن(حدود ۸۲ درصد) مشمول پرداخت جریمه نقدی و پنج هزار و ۲۷۰ مورد(برابر با ۷.۶ درصد) مشمول تخریب شد.
اضافه ساخت مازاد بر پروانه، تبدیل نقاب(در بخش پنجرهسازی ساختمان)، احداث بالکُن در روگذر و تخلف مربوط به پارکینگ و احداث بدون پروانه، بیشترین فراوانی تخلفات ساختمانی را در شهر اصفهان شامل میشود.
شهر اصفهان با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۵ منطقه شهرداری دارد.
نظر شما