به گزارش ایرنا، « مسعود سعادتی» روز پنجشنبه در جلسه ستاد راهبری تربیت اوان کودکی افزود: این اطلس مربوط به شناسایی زیرساختهای موجود و برنامهریزی برای رفع کمبودها و نیازهای دوره کودکی با مشارکت تمام دستگاههای دخیل است.
وی، داشتن ارتباط مستمر و موثر سایر دستگاهها با آموزش و پرورش را در تسریع اجرای ماموریتهای سازمان ملی تعلیم و تربیت تاثیرگذار دانست و اظهار کرد: با وجود اینکه وظیفه تعلیم و تربیت دانشآموزان و کودکان بر عهده آموزش و پرورش است اما انجام این مسوولیت سنگین بدون همراهی و همکاری بین بخشی سایر دستگاهها دشوار است.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی با بیان اینکه تنها مرجع صدور مجوز فعالیتهای آموزشی، نگهداری و بازی کودکان زیر هفت سال، آموزش و پرورش است، گفت: این مجوز مربوط به کودکستانها، مهدهای کودک، پیش دبستانی، سایر مراکز آموزشی و نگهداری و تربیت از بدو تولد تا پایان ۶ سالگی است.
معاون آموزش ابتدایی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به دوره طلایی کودکی و شکل گیری شخصیت کودکان تا هفت سال، گفت: با تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت، فعالیتهای جامع آموزشی و پرورشی این دوره بر اساس آخرین یافتههای علمی و روانشناختی و ارزشهای دینی و اسلامی انجام می شود.
«علیرضا اکبری»، با بیان اینکه با تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت در فعالیتهای آموزشی و پرورشی این دوره وحدت رویه ایجاد شده است، افزود: متخصصان این حوزه در این استان نیز در طراحی محتوای آموزشی با عنوان «نونهالان ارس» پیشگام هستند.
وی اظهار کرد: با تایید این محتوا از طرف سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک علاوه بر بومی سازی آموزش کودکان زیر هفت سال در استان، برخی از استانهای همجوار نیز از این محتوا و کتب آموزشی بهرهمند میشوند.
ستاد راهبری اوان کودکی در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مسئول فعالسازی و سیاستگذاری تربیت اوان کودکی با مشارکت استانداری و بهزیستی آذربایجان شرقی، معاونت اجتماعی سپاه عاشورا و شهرداری تبریز و سایر ارگان ها تشکیل شده است تا با استفاده از ظرفیت دستگاهها و نهادها در این حوزه فعالیت کند.
در جلسه ستاد راهبری تربیت اوان کودکی؛ تمامی دستگاهها موظف شدند برای تکمیل اطلس اوان کودکی در راستای توانمندسازی خانواده و جوانی جمعیت همکاری کنند.
نظر شما