استاندار: حل مشکلات ایثارگران استان کرمانشاه در دستور کار جدی قرارگاه ائمه اطهار (ع) است

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: استفاده از تجربیات و نظرات پیشکسوتان برای کمک به پیشرفت و بالندگی هر چه بیشتر استان مغتنم است و در استان علاوه بر فراهم ساختن بسترهای لازم برای استفاده از این تجربیات گرانبها، اقدامات اساسی برای حل مشکل پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت فراهم آمده و این موضوع در دستور کار جدی قرارگاه ائمه اطهار (ع) قرار دارد.

به گزارش ایرنا؛ محمدطیب صحرایی شامگاه پنچ شنبه در جلسه قرارگاه ائمه اطهار (ع) با حضور پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت استان که در محل سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار کرد: قصد و هدف ما شناسایی ظرفیت های ارزشمند پیشکسوتان برای خدمتگزاری بیشتر و بهتر در استان است و از این بزرگواران می خواهیم که با همکاری و مشارکت خود مجموعه مدیریتی استان را همراهی کنند.

قرارگاه ائمه اطهار (ع) چندی پیش با حضور پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت استان برای رفع مشکلات ایثارگران و ایجاد زمینه بهره گیری مدیران از ظرفیتهای آنان در مدیریت استان تشکیل شده است.

استاندار کرمانشاه در ادامه این جلسه گفت: خوشبختانه در استان کرمانشاه فرصت های گرانبهایی از تجربیات خوب مدیریتی در جامعه پیشکسوتی داریم و طی یک سال اخیر تلاش کرده ایم که همواره از ظرفیت های این عزیزان استفاده کنیم.

صحرایی تصریح کرد: برای حرکت صحیح در هم افزایی و استفاده از تجربیات گرانبهای پیشکسوتان در استان، زیرشاخه های مختلفی ذیل این کارگروه و قرارگاه تشکیل شده و تهیه مسکن برای جامعه ایثارگری یکی از این اقدامات است.

وی با اشاره به برنامه ها و دغدغه های دولت مردمی دکتر رئیسی در تهیه مسکن برای اقشار مختلف در کشور، گفت: در استان کرمانشاه برنامه های خوبی برای اجرای طرح ملی مسکن طراحی و اجرایی شده و اقدام برای تهیه مسکن جامعه ایثارگری نیز یکی از ضروریات مهم اجرای این طرح است.

صحرایی از مدیرانی که در جلسه حضور داشتند خواست که در نهایت دقت موضوع مسکن ایثارگران را پیگیری کنند تا این طرح مانند سایر طرح های نهضت ملی مسکن به نتیجه مشخص برسد.

وی با بیان این مطلب که باید از ظرفیت های قانونی برای تسریع در اجرای طرح مسکن پیشکسوتان و جامعه ایثارگری استفاده شود، تاکید کرد: این گفتگوها و هم اندیشی ها باید منجر به نتیجه و اقدام عملی شود تا بسیاری از ایثارگران عزیز که جان و مال خود را برای حفظ ایران و انقلاب اسلامی تقدیم کرده اند و هم اکنون فاقد مسکن هستند، صاحب مسکن گردند.

استاندار کرمانشاه عنوان کرد: علاوه بر مسکن موضوعات دیگری مانند بهداشت و درمان و مسائل فرهنگی و اشتغال خانواده های جامعه ایثارگری در این کارگروه پیگیری می شود و این مسائل نیز باید هم مانند مسکن مورد پیگیری قرار گیرند.

وی در پایان گفت: استفاده از تجربیات و نظرات پیشکسوتان برای کمک به پیشرفت و بالندگی هر چه بیشتر استان مغتنم است و ما در استان برای استفاده از تجربیات ارزشمند این عزیزان بسترهای لازم را فراهم کرده ایم.

در این جلسه روند اجرای طرح مسکن ملی برای جامعه ایثارگری پیگیری و مقرر شد که ادارات کل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن در اجرای اقدامات لازم تسریع کنند.

کرمانشاه ۳۰ هزار ایثارگر دارد

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در هشت سال دفاع مقدس به صورت مستقیم درگیر جنگ با رژیم بعثی عراق بود.

مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر پایداری مردم این دیار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha