فرامرز مبارکی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیاز دشت پیشین با توجه به شرایط اقلیمی فصل زمستان که امکان تولید آن در بیشتر استانها فراهم نیست نقش مهمی در تنظیم بازار این محصول دارد.
وی ارقام پیاز کشت شده را شامل مینروا، تگزاس، زیمنس و ارقام محلی پیشین معرفی و پیش بینی کرد امسال حدود ۵۰ هزار تن پیاز از منطقه پیشین برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی راسک تصریح کرد: با توجه به توصیه های ترویجی و فنی به پیازکاران امسال برای نخستین بار بصورت پایلوت و آزمایشی در اراضی کشاورزی این شهرستان سایر ارقام پیاز از جمله رقم های مینروا ،زیمنس و تگزاس که بصورت غدهای کشت میشوند تهیه و انجام شد.
وی ادامه داد: رقم مینرا نسبت به پیاز محلی و بومی پیشین ۱۵روز تا یکماه زودتر قابلیت برداشت دارد و به لحاظ کیفیت یکدست بودن بازار پسندی آن بهتر بوده و هدف از کاشت آن ترغیب کشاورزان و بهره برداران در توسعه و ترویج سایر ارقام پیاز در این دشت حاصلخیز است.
به گزارش ایرنا، دشت پیشین شهرستان سرباز به دلیل دارا بودن آب و هوایی مناسب و خاک حاصلخیز قطب عملآوری محصولات زراعی و باغی خارج از فصل و انواع میوههای گرمسیری در جنوب سیستان و بلوچستان است.
سرباز یکی از زیباترین نقاط دیدنی ایران زمین به شمار میرود که در امتداد رود بزرگ سرباز قرار داشته و محصولات آن از خرما گرفته تا برنج دارای تنوع بسیاری است.
شهرستان سرباز از توابع سیستان و بلوچستان در فاصله حدود ۵۰۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان واقع شده است.
نظر شما