به گزارش خبرنگار ایرنا، کامران باقری لنکرانی روز شنبه در حاشیه بازدید از آزمایشگاه جامع پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: خصوصیت مرکز تحقیقات پزشکی هستهای و تصویربرداری مولکولی بوشهر و آزمایشگاه جامع پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بینرشتهای بودن آن است و در همچنین مرکزی از علوم پایه مثل ریاضیات، فیزیک تا خدمات بالینی پیشرفته میتوان استفاده کرد.
وی بیان کرد: چنین مرکزهایی خاصیتهایی را دارند که پیشران علمی باشند که با تلاشهای پروفسور مجید اسدی، حمایتهای علمی پروفسور ایرج نبیپور و حمایتهای اجرایی ملکی زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، پیشران علمی بودن در این دانشگاه در حال اتفاق است.
رئیس کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی تصریح کرد: وجود مرکز تحقیقات پزشکی هستهای و تصویربرداری مولکولی بوشهر افتخاری برای کشور است که در کرانهها و مرزهای دانش حرکت میکند، این خصوصیت به این دلیل به وجود آمده که نگاه بینرشتهای وجود داشته است.
باقریلنکرانی ادامه داد: در مرکز تحقیقات پزشکی هستهای و تصویربرداری مولکولی و آزمایشگاه جامع پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با یک نگاه عالمانه رشتههای مختلف در کنار هم قرار گرفتند و توانستند یک خدمات پیشرفتهای را ارائه دهند که بخشی برای اولین بار نهتنها در منطقه غرب آسیا بلکه در دنیا ارائه میشود که یک فرایند قابل افتخار و قابل الگوبرداری برای کشور است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: پشتیبانی همهجانبه از دانشمندان و مراکز علمی در دستور کار ویژه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.
حسن ملکیزاده افزود: مرکز تحقیقات پزشکی هستهای و تصویربرداری مولکولی بوشهر از سفر سال گذشته وزیر بهداشت و رئیسجمهور به استان بوشهر بهعنوان قطب تشخیصی و درمانی سرطان در کشور معرفی شد.
وی تصریح کرد: در سفر وزیر بهداشت قول برای مساعدتهای لازم در خصوص ارتقای علمی و همچنین تجهیزاتی مرکز تحقیقات پزشکی هستهای و تصویربرداری مولکولی بوشهر از داده شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: علم به کار رفته در مرکز تحقیقات پزشکی هستهای و تصویربرداری مولکولی بوشهر از در مرزهای دانش در حال حرکت است و علم روز دنیا و علم برتر دنیاست.
ملکیزاده اضافه کرد: امید است با اقدامهایی که مرکز تحقیقات پزشکی هستهای و تصویربرداری مولکولی بوشهر انجام میدهد نه تنها در حوزه تشخیص و درمان سرطانها بلکه به تدریج بتوانیم به کمک دانشمندانی که داریم در حوزه درمانهای سایر بیمارهای صعبالعلاج به کمک علم روز حرکت کنیم.
نظر شما