به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه؛ «مختار احمدی» روز یکشنبه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از هفت هزار مورد بازرسی از سطح کارگاه مشمول استان انجام شده که از این تعداد بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ مورد، بازرسی ها از کارگاه های پرخطر بوده است.
وی در ادامه از اولویتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را تشدید نظارت و بازرسی از کارگاههای مشمول قانون کار دانست و گفت: افزایش نظارت مستمر بر کارگاه های مشمول، نتایج ملموس و مطلوبی به همراه داشته، به طوریکه ۱۵ درصد حوادث ناشی از کار در استان کرمانشاه کاهش یافته است.
وی مهمترین و اساسیترین روش برای کاهش حوادث را جلوگیری از رفتارهای غیرایمن، آموزش کارگران و کارفرمایان در زمینه ایمنی و بهداشت کار دانست و تصریح کرد: بیشتر حوادث ناشی از کار به علت رفتارهای غیر ایمن و خطاهای انسانی است هر چند نظارت دستگاه ها ذی ربط در اجرایی قوانین و مقررات نقش بسزای در کاهش این حوادث دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه صیانت از نیروی انسانی شاغل در کارگاه را یکی از وظایف مهم این اداره کل برشمرد و گفت: در این خصوص برنامههای آموزشی در بخش های فنی و بهداشتی در دستور کار این اداره کل است.
احمدی در بخش دیگر از سخنان خود گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از یک هزار و ۴۵۰ مورد درخواست متقاضیان تطبیق مشاغل سخت و زیان آور در کمیته بدوی و تجدید نظر این اداره کل بررسی شده که هزار و ۱۱۰ مورد از این درخواست ها، در محل کارگاه تحقیق به عمل آمده و گزارش شده است.
وی همچنین گفت: کمیته حفاظت فنی در کارگاههای بالای ۲۵ نفر به منظور حفاظت از نیروی کار تشکیل شده که ضمن خودارزیابی در کارگاه، از نیروی کار و سرمایههای مجموعه صیانت میکنند.
احمدی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۵۶ کمیته حفاظت فنی شرکت های تولیدی و خدماتی مورد تایید این اداره کل قرار گرفته است.
در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت، بیش از هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغالزایی بیش از ۳۰ هزار نفر فعال است.
نظر شما