به گزارش شنبه شب ایرنا به نقل از راشا تودی، پودولیاک همچنین با اذعان به اینکه کییف در تلاش برای بسیج نیروهای بیشتر با مشکلات خاصی مواجه است، گفت: باید سعی کنیم تا جوانان اوکراین را به پیوستن به ارتش تشویق کنیم زیرا پس از ضدحمله اوکراین، هم از نظر کمیّت و هم از نظر کیفیت نیروها، نگران کاهش توان نیروهای نظامی خود هستیم.
مشاور ارشد زلنسکی در پاسخ به این پرسش که آیا سناریویی وجود دارد که در آن کشورهای اروپایی همسایه اوکراین، نیروهای خود را برای کمک به کییف به این کشور اعزام کنند، پاسخ داد: ما با هر کمکی موافقت خواهیم کرد اما تاکنون در خصوص این موضوع گفت وگویی نشده است.
پودولیاک در ادامه با بیان اینکه کشورهای اروپایی باید تمام ابزارهای لازم را برای پیروزی اوکراین در میدان نبرد در اختیار این کشور قرار دهند، هشدار داد: اگر اروپاییها از کمک به اوکراین دریغ کنند، باید انتظار داشته باشند که آتش جنگ در نهایت به خاک آنها نیز گسترش پیدا کند.
به نوشته راشا تودی، زلنسکی نیز پیشتر ابراز نگرانی کرده بود که مسکو طبق برنامهریزی کشورهای غربی حامی اوکراین منزوی نشده است زیرا چین و چندین کشور دیگر از پیروی از سیاست غرب درباره تحریم روسیه خودداری کرده و در این خصوص، موضعی بیطرفانه اتخاذ کردهاند.
به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.
نظر شما