پویش ملی تغذیه سالم در سیستان و بلوچستان آغاز شد 

زاهدان- ایرنا- معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: پویش ملی تغذیه سالم با هدف برخورداری از تغذیه سالم و پیشگیری از بروز بیماری‌ها، همزمان با سراسر کشور از امروز یکشنبه آغاز و تا ۱۵ بهمن در سیستان و بلوچستان ادامه دارد.

مهدی زنگنه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ در افراد بالای ۳۰ سال و دومین عامل مرگ در افراد ۱۵ تا ۵۹ سال است، از طرفی حدود ۸۰ درصد مرگ و میرها در بیماری های قلبی-عروقی ناشی از پرفشاری خون، مصرف سیگار و کلسترول بالا است.

وی افزود: نمک (سدیم) علت اصلی پرفشاری خون هست و هر فرد در طول روز باید بین سه تا پنج گرم نمک مصرف کند اما در کشور ما این میزان ۲ برابر است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: اصلاح شیوه زندگی به ویژه عادات غذایی مردم یک راهکار اساسی برای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر است و آموزش مردم در زمینه رژیم غذایی مناسب اولین قدم مثبت در راستای پیشگیری از این بیماری‌ها است .

وی تصریح کرد: پویش ملی سلامت و اطلاع رسانی تغذیه سالم از امروز تا ۱۵ بهمن ماه با هدف اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک تصفیه شده ید دار و ارتقا دانش آحاد جامعه در راستای افزایش مصرف شیر و لبنیات آغاز شد.

زنگنه ادامه داد: در این پویش کارشناسان تغذیه، مراقبان سلامت و بهورزان اطلاع رسانی و آموزش برای مراجعان را برعهده دارند همچنین اجرای برنامه های آموزشی برای دانش آموزان از طریق جلسات آموزشی ، برگزاری مسابقات نقاشی ، مقاله نویسی و جشنواره غذا در مدارس اجرا می‌شود و اطلاع رسانی از طریق برنامه های صدا و سیما، برپایی ایستگاه سلامت و آموزش کارکنان از دیگر برنامه های پویش است.

وی افزود: هموطنان عزیز می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت و انجام مراقبت‌های گروه سنی، از میزان سلامت خود مطلع و در صورت نیاز رژیم غذایی مناسب را از کارشناسان تغذیه دریافت کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha