پیمان صابریان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، یکی از نکات مهم در مقابله با مخاطرات طبیعی را آموزش امدادی به اقشار مختلف دانست و اظهارداشت: متاسفانه همچنان مردم و مسئولان ضرورت آموزشهای امدادی را درک نکردهاند و تصور میکنند اتفاقی برایشان رخ نمیدهد.
وی با یادآوری قرارگیری ایران روی کمربند زلزله افزود: همچنان در هنگام وقوع زلزله با موضوع فرار مردم از محلی که در آن حضور دارند، مواجه هستیم، که کاری اشتباه است و آمار زلزلههای اخیر نشان میدهد فرار در زمان وقوع زلزله سبب آسیب بیشتر مردم میشود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر یادآور شد: قرار گرفتن در نقطه امن در زمان وقوع زلزله، نخستین واکنشی است که فرد آموزش دیده انجام می دهد.
ضرورت بازآموزی و آموزشهای مکرر امدادی
صابریان با اشاره به حادثه خیز بودن ایران گفت: ایران جز ۱۰ کشور حادثه خیز جهان محسوب میشود و از ۴۰ حادثه ۳۳ حادثه در کشور اتفاق میافتد از این رو باید ضرورت آموزشهای امدادی در کشور احساس شود و آنچه باید برای فراگیری آموزشها به آن توجه شود بازآموزی و آموزشهای مکرر است.
وی ادامه داد: معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر آموزشهای کاملی تدوین و به صورت رایگان در اختیار علاقهمندان قرار داده است که میتوانند با شرکت آنلاین در این دورهها در آزمون ها شرکت کرده و گواهینامه نیز دریافت کنند.
صابریان درباره کیفیت محتوای این آموزشها گفت: تمام این محتواها از منابع فدراسیون بین المللی صلیب سرخ اخذ شده و کاملا به روز و در سطح استانداردهای بین المللی است؛ علاقهمندان به دریافت این آموزش ها می توانند به نشانی اینترنتی مرکز آموزش الکترونیکی جمعیت هلال احمر مراجعه کنند.
وی با اعلام اینکه از حدود یک سال بارگذاری این سایت حدود چهار میلیون نفر از آموزشها بهرهمند شدند، گفت: در حال رایزنی با دیگر ارگان مانند شورای شهر، آتش نشانی و آموزش پرورش هستیم تا بتوانیم آموزشها را گسترده تر کنیم.
نظر شما