به گزارش ایرنا دبیر رویداد حامی دخت در این آیین در سالن اجتماعات مرکز فرهنگی علامه مخبر دزفول گفت: متولی این رویداد بسیج دانشجویی شهرستان دزفول بوده و با حمایت سایر نهادها به مرحله اجرا درآمده است.
حدیث حسنکی با بیان اینکه جشواره حامی دخت به معنی ارائه خدمات به دختران با انگیزه شهرستان دزفول است، افزود: این رویداد برای نخستین بار در شهرستان دزفول با این سبک برگزار میشود.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت خوب و وجود دختران خلاق در شهرستان دزفول، بسیج دانشجویی این رویداد را با هدف شناسایی استعدادها در بین دختران شهرستان راه اندازی کرده است.
دبیر رویداد حامی دخت گفت: آثار شرکت کنندگان در این رویداد در یک بازه زمانی یک هفتهای دریافت و پس از داوری، آثار برگزیده انتخاب و جوایز نفیسی داده میشود.
وی با بیان اینکه دورههای آموزشی درخصوص کارهای فرهنگی و کارگاهی برای دختران برگزار میشود، افزود: افراد برگزیده بعد از رویداد رها نمیشوند و برای آنها دورههای تخصصی در هر زمینه برگزار میشود.
حسنکی با بیان اینکه دختران باید فعالیت اثرگذار و نقش آفرین در جامعه داشته باشند، اظهارکرد: هر کدام از دختران یک رهیار خواهد داشت تا در خط مشخص شده عمل کند؛ درنهایت نیز فرصت همکاری با نهادها برای آنها ایجاد میشود.
وی افزود: فراخوان رویداد حامی دخت بین نهادهای مختلف داده میشود که با مشارکت آنها در رویداد ابتدا توانمندی دختران در دستگاه مربوطه مورداستفاده قرار میگیرد و درنهایت به سود شهرستان است.
حمایت از استعدادها برای رسیدن به نخبگی وظیفه مسوولان است
امام جمعه دزفول نیز در این آیین با تبریک اعیاد ماه رجب از طراحی رویداد حامی دخت توسط بسیج دانشجویی ابراز خرسندی کرد و گفت: یکی از خواستههای مقام معظم رهبری شناسایی و پروراندن استعدادها و رساندن آنها به درجه نخبگی است.
حجت الاسلام مسعود بهرام پور با بیان اینکه در سالهای گذشته نه فقط نخبه پروری نشده بلکه نخبه سوزی شده است، افزود: همه مسوولان حمایت از استعدادها برای رسیدن به نخبگی را وظیفه خود بدانند.
وی شهرستانهای دزفول و بهبهان را معادن نیروی انسانی دانست و ادامه داد: متاسفانه این شهرها درگیر محرومیت هستند البته این محرومیت باید به فرصتی برای رشد تبدیل شود.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه کمبودها انسان را به حرکت وا میدارد، اظهارکرد: وظیفه مسوولان توجه به انسانهایی است که دارای یک ظرفیت پنهان هستند.
وی رویداد حامی دخت را رویدادی بسیار خوب دانست و افزود: ظرفیت بخش بانوان در مدیریت توام با صبر، برنامه ریزی و حرکت سنجیده، بسیار بالا و منحصر به فرد است.
حجت الاسلام بهرامپور مردها را ستون خانواده و خانمها را مدیران خانواده معرفی کرد و گفت: خداوند متعال، خانواده پیامبر را با فاطمه زهرا(س) معرفی میکند که نشان میدهد زن باید محور خانواده باشد.
وی تربیت نسلهای مبارک را از وظایف بانوان برشمرد و افزود: هیچ منافاتی ندارد که خانمها هم به مسوولیت خود در خانواده بپردازند و هم حضور اجتماعی داشته باشند ضمن اینکه متاهل بودن هرگز مانعی برای فعالیت بانوان نبوده است.
مسوول بسیج دانشجویی شهرستان دزفول نیز در این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: این رویداد، جشنوارهای در راستای حمایت و هدایت دختران شهرستان دزفول است.
علی قاسمی نجف آبادی با بیان اینکه این رویداد در پنج عرصه هنر و رسانه، فرهنگی اجتماعی، تربیتی، علمی و جهادی برگزار میشود، افزود: دختران بازه سنی ۱۵ تا ۳۰ سال در صورت داشتن محصولی که به نتیجه رسیده است یا افرادی که ایده و ابتکاری دارند که هنوز با نتیجه نرسیده است، میتوانند در این رویداد شرکت کنند.
وی از برگزاری دورههای آموزشی برای این افراد خبر داد و ادامه داد: در کنار هر گروه یک رهیار قرار میگیرد تا با هدایت افراد، ایدههای آنها به نتیجه برسند.
مسوول بسیج رسانه شهرستان دزفول اظهارکرد: آیین اختتامیه این جشنواره اواخر بهمن ماه احتمالا با حضور یک مسوول کشوری در دزفول برگزار و از افراد برگزیده تجلیل میشود.
وی افزود: بسیج دانشجویی شهرستان دزفول متولی رویداد حامی دخت است و شورای شهر، شهرداری، آموزش و پرورش، سپاه و مدارس سما حامیان این رویداد هستند.
قاسمی نجف آبادی گفت: افراد برای ارسال آثار خود به رویداد حامی دخت وارد سایت Https://b2n.ir/hamidokht شوند یا به شبکه های اجتماعی این رویداد شامل https://www.instagram.com/hamidokht_dez
و https://eitaa.com/hamidokht_dez مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا پوستر رویداد دخترانه حامی دخت نیز در این آیین رونمایی شد.
نظر شما