حسینی: دولت و مجلس در کنار هم ایران قوی می‌سازند

تهران- ایرنا- معاون حقوقی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه مجلس جایگاه رفیعی در نظام جمهوری اسلامی دارد، گفت: انتخابات از اهمیت بالایی برخوردار است و دولت و مجلس در کنار هم می‌توانند ایران قوی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، سید محمد حسینی برای چهارمین بار در جریان پاسخگویی برخط هیات دولت به تماس‌های تلفنی شهروندان در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری حضور یافت و پاسخگوی طرح، نظرات، ایده‌ها، شکایت‌ها و درخواست‌های مردم در حوزه مأموریتی خود شد.

معاون پارلمانی رییس جمهور در ابتدای این نشست گفت: رهبر معظم انقلاب از ابتدای سال در بحث انتخابات، توصیه ها و تاکیدات زیادی مطرح کرده اند و در نشست های متعدد نیز به بحث جهاد تبیین و اهمیت انتخابات پرداخته شده است زیرا معتقدیم مجلس جایگاه رفیعی در نظام جمهوری اسلامی دارد و امید است در کنار دولت و مجلس بتوانیم به مردم خدمت کنیم.

حسینی تاکید کرد: انتخابات از اهمیت بالایی برخوردار است و دولت قوی در کنار مجلس قوی می تواند ایران قوی داشته باشد.

در ادامه این نشست نخستین شهروند آن سوی خط از معاون پارلمانی تعیین تکلیف مالکان تعاونی مسکن را مطالبه داشت که حسینی در پاسخ گفت: فرمان رهبری برای ما متاع است و فردا با وزیر راه و شهرسازی برای رفع این موضوع گفت و گو می کنم و مستندات آن را بررسی خواهیم کرد رسالت دولت بر این است که حقی از کسی ضایع نشود.

وی در پاسخ به تماس مادر شاغل که درباره اجرا نشدن دورکاری مادران شاغل دارای فرزند خردسال گلایه کرد، گفت: این مطالبه برحق مادران شاغل است ما از نظر قانونی خلایی در آن نمی بینیم اما قانون جوانی جمعیت و خانواده جامع و کامل با ویژگی های خاص است در عین حال دولت سعی کرده هر قانونی که تصویب می شود بلافاصله آیین نامه آن نوشته شود و تاکید رییس جمهور اجرای قانون است.

معاون پارلمانی رییس جمهور یادآورشد: مواردی بود که برخی خانم خودشان نخواستند استفاده کنند. اگر در جایی قانون اجرا نمی شود به ما اعلام کنید تا پیگیری کنیم.

حسینی در پاسخ به شهروند دیگر از استان تهران که درباره استفاده از واحدهای مسکونی برای کسب و کار گلایه داشت، گفت: درباره وضعیت کسب و کار در واحد های مسکونی در کمیسیونی به موضوع اشاره و بررسی شد. لایحه نحوه اداره و بهره‌برداری از آپارتمان که در دولت قبل به مجلس ارایه شده، هنوز به تصویب نرسیده و بعید است که در این مجلس به سر انجام برسد. اما با همین آیین نامه اجرایی آپارتمان ها پیگیری خواهیم کرد.

وی در پاسخ به دغدغه شهروندی در حوزه مسکن و سوداگری بازار مسکن گفت: دولت، دولت شفافیت است و با این راهبرد دنبال این است تا با ساماندهی آن برخی نتوانند سواستفاده کنند.  

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: به همین منظور رییس جمهور بر ساماندهی بازار اجاره‌بها و نظارت بر عملکرد سکوهای ارتباطی در زمینه مسکن و اجاره‌بها به منظور جلوگیری از سوداگری و قیمت‌سازی در بازار مسکن تأکید دارد و از همه مسوولان و دستگاه‌ها خواسته است با عمل به وظایف خود باعث رفع هر چه بیشتر نگرانی مردم از ناحیه تأمین مسکن شوند.

حسینی یادآورشد: اگر در اجرای قانون کاستی وجود دارد به ما اعلام کنید.  

معاون پارلمانی در پاسخ به گلایه شهروند مازندرانی درباره وضعیت ایثارگری پدرش گفت:  ما در جبهه داشتیم فردی در روز اول شهید شد و بودند کسانی که هشت سال در دوران جنگ بودند و خدمت کردند و هستند عزیزانی که در جبهه حضور داشتند اما از هیچ امتیازی استفاده نکردند اما بنا، بر این است که به همه ایثارگران با شرایط آنها توجه بیشتری شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور پس از پایان این نشست در پاسخ به ایرنا درباره اقدامات دولت در زمینه فراهم کردن مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: نخستین اقدام دولت در این زمینه بحث پیش ثبت نام‌ها از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی بود که وزارت کشور ترغیب، تشویق و مطالبه کرد تا همه کسانی که واجد شرایط هستند نام نویسی کنند و در این زمینه اطلاع رسانی گسترده‌ای انجام شد که حدود ۴۸ هزار نفر در مرحله نخست ثبت نام کردند  که در نوع خود بی‌سابقه بود.

حسینی ادامه داد: اکنون بیش از ۱۲ هزار نفر در این رقابت شرکت خواهند کرد و با سعه صدری که شورای نگهبان از خود نشان داد تعداد قابل توجهی تایید صلاحیت شدند.

وی به اقدامات دیگر دولت در فراهم کردن مشارکت حداکثری به فعالیت وزارت‌خانه‌ها و نشست‌های مختلف اشاره کرد و افزود: به عنوان نمونه نشست های متعدد وزارت آموزش و پرورش با خانواده معلمان، وزارت علوم با خانواده دانشگاهیان یا وزارت راه و شهرسازی با خانواده کارگران برای حضور و مشارکت مردم آغاز شده است و حتی نمونه اخیر آن نشست رییس‌جمهور با دبیران کل احزاب و جریان‌های سیاسی بود که در آن نشست حرف ها شنیده و پاسخ داده شد.

معاون پارلمانی گفت: همه این اقدامات در راستای انتخابات پرشور است تا مجلس از پشتوانه قوی برخوردار باشد چرا که مجلس قوی حتما می تواند در گره گشایی از مشکلات کشور نقش آفرین باشد.

حسینی متذکر شد که مردم هوشیار باشند و توجه کنند که دشمنان چه سرمایه‌هاگذاری هایی کردند تا مشارکت در انتخابات را کمرنگ کنند بر این اساس احساس مسئولیت مردم در تعیین سرنوشت کشور مهم است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره نقش پیشنهاد دولت مبنی بر متوسط افزایش حقوق ها در اجرای عدالت در پرداخت ها و کاهش تفاوت دریافتی ها گفت: دولت در صدد است که بتوان حقوق عده ای را که حداقل بگیر هستند ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش داد تا به تدریج تفاوت دریافتی ها کمتر شود و به سمت عدالت در پرداخت‌ها حرکت کنیم، نه اینکه این فاصله هر سال بیشتر شود، چون اگر حقوق همه به طور یکسان ۱۸ یا ۲۰ درصد افزایش یابد، ۲۰ درصد کسی که حقوقش ۵۰ میلیون تومان است، ۱۰ میلیون تومان می شود و ۲۰ درصد کارمندی که حقوقش ۱۰ میلیون تومان است، فقط ۲ میلیون تومان خواهد شد، یعنی دریافتی نفر اول ۶۰ و دریافتی نفر دوم ۱۲ میلیون تومان خواهد شد یعنی به جای کاهش فاصله دریافتی ها، سال به سال این تفاوت بیشتر می شود که این روند با شعارهای دولت عدالت محور و مجلس انقلابی سازگاری ندارد.

همگرایی دولت و مجلس در مسائل سیاست خارجی

معاون رئیس جمهور در امور مجلس درباره ارسال چهار لایحه موافقت نامه درباره تحکیم سطح همکاری های قضایی متقابل و استقرار روشمند همکاری های قضایی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا به مجلس شورای اسلامی گفت: از دهه ٨٠ و دولت نهم به بعد روابط ما با کشورهای آمریکای لاتین رو به توسعه است که از جهت همکاری های سیاسی و تجاری به مردم ونزوئلا در دوران تحریم کمک و تلاش کردیم با کشورهایی که در مقابل هستیم زمینه لازم برای همکاری ها بیشتر شود که یکی از این ها موارد معاضدت قضایی و اهتمام ایران و ونزوئلا در توسعه روابط بین دو کشور است. به همین منظور چهار لایحه به مجلس ارسال کردیم تا در دستور کار نمایندگان قرار گیرد.

وی گفت: در مسایل سیاست خارجی خوشبختانه همگرایی خوبی بین دولت و مجلس وجود دارد در همین حین لایحه های متعددی ارایه شد یک نمونه آن الحاق ایران به سازمان شانگهای در ۵٠ قسمت بود که لوایح متعددی ارایه شد که این موارد را مجلس هم تایید کرد چون پای منافع ملی کشور در این تعاملات در میان است.

 ۱۱۳۶ دیدار مردمی با معاون پارلمانی

مشاور فرهنگی و رسانه ای معاون پارلمانی هم درباره فعالیت‌های این معاونت  در دولت سیزدهم اظهارداشت: در مدت ٢ سال و نیم از فعالیت این دولت، معاون پارلمانی رییس جمهور ١۴٧ سفر استانی شامل ٢٣۶ شهرستان داشت که عمده این برنامه ها به دعوت نمایندگان برای دیدار با مردم و بررسی مشکلات حوزه های انتخابیه بوده است.

ساسان والی زاده ادامه داد: معاون پارلمانی رییس‌جمهور در این مدت در ٢٧ نماز جمعه شهرستان‌ها در راستای جهاد تبیین و بیان خدمات دولت سخنرانی کرد که این علاوه بر حضور در ۵٣ مسجد و دیدارهای مردمی متعدد بوده است.

مشاور فرهنگی و رسانه ای معاون پارلمانی گفت: ٩٧دیدار نخبگانی با دانشجویان و استادان در دانشگاه ها و ١٧٨ جلسه دیدار با خانواده های شهدا و حضور در یادمان های شهدا و١١٠ دیدار با نمایندگان ولی فقیه و ائمه جماعت از دیگر فعالیت های تبیینی این معاونت بوده و همچنین در مجموع ١١٣۶ دیدار مردمی در محل معاونت برگزار شده است.

والی زاده افزود: همچنین سه هزار نامه مردمی به این معاونت ارسال شده که مردم در آن مشکلات خود را با معاون پارلمانی در میان گذاشتند.  

وی به سومین حضور حسینی در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری اشاره کرد که هربار حداقل ١٠ تماس مردمی به سامانه را ایشان به طور مستقیم پاسخگویی و پیگیری کرده است.

پیش از این معاون پارلمانی در ۹ آذرماه ۱۴۰۱ و مرداد امسال در این مرکز حضور یافت و امروز برای سومین بار در کوچه خدمت حاضر شد.

مرکز ارتباطات مردمی تاکنون ۶۹ برنامه برگزار و در مجموع ۶۶۸ دستور صادر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha