به گزارش ایرنا ، رئیس کمیته اطلاع رسانی این مانور در این برنامه هدف از اجرای مانور تمرینی آموزشی را هم افزایی و برنامهریزی دقیق برای مقابله با مشکلات طبیعی و غیرطبیعی در آینده عنوان کرد و گفت: این مانور در بالاترین سطح مدیریت بحران و با سناریوی پدیده سیل ، صاعقه و طوفان به عنوان محور اصلی این مانور تعریف شده است.
"حسن علی اکبریان" افزود: آسیب پذیری سامانه ها، تأسیسات، فرایندها و زیرساخت های مرتبط با آن ها از بزرگترین چالش ها و موانع پیش روی فعالیت شرکت های تابعه وزارت نیرو است.
وی تصریح کرد: در جریان برگزاری مانور تمرینی آموزشی، مشکلات فراروی توزیع و انتقال برق توسط گروههای ارزیاب و بازرسی وزارت نیرو و استان یزد شناسایی و بررسی تا در حوادث واقعی به سرعت مشکلات برطرف شود.
جواد محجوبی، معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای یزد هم با بیان اینکه برای هر بخشهای مختلف و دستگاههای متبوع سناریویهایی تعریف شده است گفت: در سناریوی فرضی طراحی شده برای این شرکت در این مانور جاری شدن سیل در مناطق کوهستانی است.
۱۸ ارزیاب برای این مانور در نظر گرفته شده بود که در بخشهای مختلف نسبت به تکمیل چک لیستهای مورد نظر اقدام و پتانسیلهای شرکتهای هر استان را ارزیابی کردند.
مدیریت بحران، هلال احمر، آتشنشانی، فرمانداری اشکذر، نیروی انتظامی، بسیج ، سپاه و اداره راه و شهرسازی در برگزاری این مانور همکاری داشتند.
نظر شما