به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: براساس هماهنگی کارگروه آرد و نان و با سرمایهگذاری بخش خصوصی نخستین نانوایی که نان را با آرد کامل پخت میکند در این استان فعال شد.
محمد کاظم منزوی افزود: براساس هماهنگیهای کارگروه آرد و نان و نظارت مرکز بهداشت آرد سبوسدار از یکی از کارخانههای آرد استان تامین و نسبت به پخت نان اقدام میشود.
وی اظهار داشت: با توجه به تخمیر کامل و سبوسی که در این نوع نان وجود دارد همواره مورد توجه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی قرار دارد.
منزوی ادامه داد: انتظار میرود با گرایش ذائقه مردم به سمت نانهای تهیه شده از آرد سبوسدار؛ این شیوه پخت نان مورد استقبال سایر نانواییهای فعال در استان قرار گیرد و به این صورت رویه پخت نان با آرد کامل در استان شکل گیرد.
وی یادآور شد: در زمان حاضرآرد مورد نیاز این واحد نانوایی به صورت غیر یارانهای تامین میشود و در صورتی که این نوع نان مورد استقبال قرار گیرد پخت نان به این شیوه ترویج میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به نیاز و تقاضاهایی که در کارگروه آرد و نان آمده یک کارخانه در شهرستان کیار که جزء بهترین کارخانههای استان در تولید آرد با کیفیت است برای تامین آرد کامل انتخاب شده و در صورتیکه تقاضاها افزایش یابد کارخانههای دیگری نیز در این خصوص فعال میشوند.
وی یادآور شد: در زمان حاضر ۹ واحد کارخانه تولید آرد در چهارمحال و بختیاری فعال است.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: تلاش میشود برای تامین سلامت مردم تمام نانواییها به سمت عرضه نان کامل و با کیفیت حرکت کنند.
بهروز میرزایی با تاکید بر اینکه تلاش میشود پخت نان با آرد کامل در تمام نانواییها ترویج شود افزود: با توجه به کاهش سبوسگیری پخت این نوع نان برای سلامت بسیار مفید است.
وی ادامه داد: سبوسگیری در نانواییهایی بین ۱۵ تا ۱۸ درصد است که در زمان حاضر تلاش میشود برای تهیه نان باکیفیت سبوسگیری آرد به حد ۶ تا هفت درصد برسد.
میرزایی یادآور شد: سبوسگیری به عنوان فیبر نان به شمار میرود که در تامین سلامت مردم نقش بسزایی دارد و به همین خاطر تلاش میشود این کار در استان نهادینه شود.
وی تاکید کرد: مهمترین برنامه و هدف کارگروه آرد و نان حرکت به سمت تهیه و پخت نان کامل است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است و سرانه مصرف آرد در استان به ازای هر فرد هشت کیلوگرم در ماه است.
نظر شما