به گزارش خبرنگار ایرنا، علی چاله چاله امروز شنبه در جلسه هماهنگی اصلاح الگوی مصرف سوخت بخش کشاورزی کرمانشاه با اشاره به میزان سهمیه سوخت تخصیصی به تراکتورداران و کمباین داران استان افزود: قشر کشاورز از جمله اقشار زحمتکش کشور به حساب می آید و میزان سهمیه سوخت تخصیصی به آنها صرف امور تولید و مایحتاج مصرفی مردم میشود.
وی تاکید کرد: هرگونه فرافکنی در خصوص قاچاق سوخت از محل سهمیه سوخت تخصیصی به بخش کشاورزی مستند نیست و انحراف حاصل از قاچاق سوخت در بخش کشاورزی اظهار نظری غیر مستند و دور از واقعیت است.
رییس جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به برنامه های این سازمان برای بازنگری در تخصیص سهمیه سوخت به تراکتورداران، کمباین داران، مرغداران و دامداران استان افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برنامه اصلاحی الگوی مصرف سوخت بخش کشاورزی را به صورت پایلوت آغاز کرده و آن را پیش خواهد برد که در صورت موفقیت طرح اصلاحی، این طرح در تمام استان عملیاتی خواهد شد.
وی بدون اشاره به جزئیات این طرح آزمایشی بر ضرورت تجدید نظر در نحوه توزیع سهمیه سوخت بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: در برنامه اصلاحی تخصیص سهمیه بر اساس فاکتورهای پذیرفته شده ای مانند راستی آزمایی در اختیار داشتن تراکتور و کمباین و نظایر آن؛ مساحت زمین، نوع ادوات بکار گرفته شده و نیاز کشاورزان برنامه ریزی خواهد شد تا سهمیه متناسب با آن توزیع شود.
وی همچنین با یادآوری اهمیت راستی آزمایی سهمیه سوخت تخصیصی گفت: بیگمان سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه آمادگی دارد تا با هرگونه قاچاق سوخت در بخش کشاورزی برخورد قانونی داشته باشد.
وی از مردم خواست چنانچه اطلاعاتی در خصوص هرگونه تخلف در زمینه استفاده از سهمیه سوخت بخش کشاورزی کرمانشاه دارند موارد را به کارکنان جهاد کشاورزی در سطح دهستانها اطلاع رسانی کنند تا سهیمه سوخت متخلفان احتمالی قطع شود.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه هم اکنون دارای ۳۲ هزار دستگاه انواع تراکتور، بیش از ۸۷۰ دستگاه انواع کمباین برداشت غلات و ۱۱۰ هزار ادوات دنباله بند است.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی قطب مهم کشاورزی ایران است.
نظر شما