دستیار رییس جمهور: مشکلات کشور با حضور مردم حل می‌شود

اصفهان-ایرنا- دستیار رییس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت گفت: مشکلات کشور فقط با اطلاع‌رسانی و امکانات رفع نمی‌شود بلکه حضور و اراده مردم، چالش‌های جاری را برطرف خواهد کرد.

به گزارش ایرنا از استانداری اصفهان، سید احمد عبودتیان روز شنبه در جلسه شورای اداری استان اصفهان افزود: رهبر معظم انقلاب در بیانیه «گام دوم انقلاب» می‌فرمایند «باید حرکت عمومی شکل بگیرد و مردم به میدان بیایند» و برای تحقق این موضوع نیز راهکار «حلقه‌های میانی» را مطرح کردند.

وی، وظیفه این حلقه‌ها را برقراری ارتباط با سطوح حاکمیت و مردم عنوان و اظهار کرد: در برخی بخش‌ها هنوز حلقه‌های میانی نداریم که باید فعال شوند.

دستیار رییس جمهور با بیان‌اینکه رویه پیامبران و ائمه نیز این بوده است که مردم را پای کار بیاورند، اضافه کرد: در یک و نیم سال اخیر مشاهده کردیم که آمادگی مردم برای این کار زیاد است و فقط باید بدانند که راه باز است اما ما هنوز باید برای فهم مدیران خود بکوشیم و حلقه‌های میانی نیز فعالتر شوند.

به گفته وی، برخی مسائل قانونی نیز در بعضی موارد مانع مردمی‌سازی کارها می‌شود که باید حل شود و این کار نیز در دولت سیزدهم در حال پیگیری است.

عبودتیان تاکید کرد: مردمی‌سازی دولت ضرورتی است که در برخی سال‌ها از آن فاصله گرفته شد و نتیجه آن، چالش‌های امروز است.

وی با بیان اینکه درصدد تبیین ضرورت مردمی‌سازی فعالیت‌ها هستیم، افزود: رهبر انقلاب در زمینه مشارکت نیز با ارائه الگوی مردمی‌سازی، کلمه «تواصی» را بکار بردند که به مثابه این است که در «امر به معروف» می‌گویی و می‌روی اما در «تواصی» می‌گویی و می‌شنوی.

دستیار رییس جمهور ادامه داد: مدیران در این الگو دخیل هستند و وقتی اجرا شود همه خود را مسوول می‌دانند و فقط دعوت‌کننده محض نیستند.

عبودتیان همچنین با اشاره به پروژه تأمین آب استان اصفهان از دریای جنوب تصریح کرد: متخصصان و مدیریت استان با الگوی جهادی کاری کردند که پروژه چند ساله در یک تا ۲ سال به سامان برسد.

وی با بیان اینکه در موضوع انتقال آب دریا به اصفهان با همین الگو، کار تا حد زیادی پیش رفت، تاکید کرد: این الگو در بخش‌های مختلف نیز قابل اجراست.

دستیار رییس جمهور گفت: انتظار می‌رود استان اصفهان مانند سایر امور در نمونه‌های مؤثر مردمی‌سازی دولت پیشتاز باشد و دستگاه‌های اجرایی نیز یک رابط برای انجام این مأموریت، انتخاب و با جدیت این کار را پیگیری کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان نیز در این نشست بر اهمیت مشارکت همگانی در انتخابات تأکید کرد و گفت: انتظار می‌رود در روزهای باقی مانده تا انتخابات، مدیران در جلب مشارکت همگانی در انتخابات کوشا باشند.

آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد با بیان‌اینکه قانون ویژه‌ای در جمهوری اسلامی وجود دارد که در دنیا بی‌همتاست، افزود: بر اساس این قانون، کارگزاران نظام اسلامی و رهبر جمهوری اسلامی باید صفات گزینش را که در ابتدا بر اساس آن برگزیده می‌شوند، تا انتهای کار داشته باشند.

امام جمعه اصفهان اضافه کرد: یکی از کارهای مجلس خُبرگان رهبری این است که استمرار این صفات و ویژگی‌های قانونی را در رهبری مد نظر داشته باشند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد ادامه داد: این امر در همه کارگزاران دولت نیز وجود دارد و یکی از وظایف مدیران، اهمیت دادن به حفظ این ویژگی‌ها در خود و سایر کارکنان است.

به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی مرحله نخست پروژه انتقال آب از دریای عمان به استان اصفهان مهر سال ۱۴۰۱ آغاز شد و در دولت سیزدهم هم‌اینک در ۲۴ نقطه با حضور ۱۴ پیمانکار در حال تکمیل است.

عملیات اجرایی مرحله دوم پروژه انتقال آب از دریای عمان به اصفهان، هفتم مهر امسال با حضور رییس جمهور آغاز شد.

۷۰ میلیون مترمکعب در مرحله نخست و در مرحله بعد ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب از طریق اجرای این پروژه به اصفهان انتقال داده می‌شود.

طول مسیر انتقال آب از دریای عمان به اصفهان ۹۸۰ کیلومتر است و تاکنون آزادسازی ۵۲۰ کیلومتر از مسیر آن انجام و ۴۲۰ کیلومتر حفاری و ۲۱۴ کیلومتر آن نیز لوله‌گذاری شده است.

انتقال آب از دریای عمان، بخشی از پروژه احیای رودخانه زاینده‌رود است که با اجرای مرحله نخست آن، برداشت آب از زاینده‌رود توسط صنایع قطع خواهد شد و در مرحله دوم علاوه بر صنایع، مازاد آب در بخش آشامیدنی، کشاورزی و حقابه محیط زیست به مصرف خواهد رسید.

اجرای این پروژه فقط با هدف تامین آب برای صنایع موجود در استان خواهد بود و طرح توسعه واحدهای صنعتیِ آب در دستور کار نیست.

پروژه انتقال آب از دریای عُمان به استان با جدیت در حال انجام است و پیش بینی می‌شود آب انتقالی، خرداد یا شهریور سال ۱۴۰۳ به اصفهان برسد.

این پروژه اگرچه طبق برنامه اولیه ابلاغی تهران قرار بود هفت ساله باشد، اما با پیگیری مسوولان استان و تلاش بسیار مجریان، تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

خشکسالی از اصلی‌ترین مشکلات استان اصفهان است بطوری که رودخانه زاینده‌رود به طول بیش از ۴۰۰ کیلومتر در دهه‌های اخیر بدلیل برداشت‌ غیرقانونی در بالادست، انتقال آب به حوضه دیگر، تراکم جمعیت و تا حدودی کاهش نسبی بارندگی‌ها، به یک رودخانه با جریان دوره‌ای، تبدیل و در پایین‌ دست در فصول گرم بویژه تابستان با خشکی مواجه شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha