دانشگاهیان مرجعیت اجتماعی خود را با شرکت در انتخابات و برگزیدن فرد اصلح ایفا کنند

تهران- ایرنا- رییس دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر نقش دانشگاهیان به عنوان مرجع و الگویی برای جامعه در تحولات اجتماعی گفت: قطعا همه ما اهالی دانشگاه‌ها وظیفه داریم در انتخابات شرکت کنیم و سرنوشت خود را با تاثیر در جمهوریت و مردم‌سالاری تعیین کنیم و انتخاب اصلح داشته باشیم.

فرهاد دانشجو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، اظهار داشت: جامعه دانشگاهی یک جامعه فرهیخته است که مردم همواره به آنها رجوع می کنند برای اینکه بدانند کدام کار را انجام بدهند، بهتر است. در زمینه انتخابات نیز این قشر دانشگاهی می تواند به عنوان مرجع مردمی، نقش تاثیرگذاری هم در افزایش میزان مشارکت و هم در انتخاب فرد اصلح ایفا کند.

وی افزود:‌ بیشترین آثار فعالیت سیاسی دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اساتید، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه ها و مشارکت آنها در امر انتخابات می تواند این باشد که مردم بیشتر به سمت انتخابات بیایند و در نهایت شاهد مشارکت حداکثری باشیم.

دانشگاهیان مرجعیت اجتماعی خود را با شرکت در انتخابات و برگزیدن فرد اصلح ایفا کنند

دانشجو ادامه داد: دانشگاه ها وقتی که نشان دهند برای سرنوشت کشورشان اهمیت قائل هستند، قطعا مردم هم که بخشی از مراجعه آنها به دانشگاه ها است، برای تعیین سرنوشت آینده خود، مشارکت خواهند کرد.

رییس دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر لزوم مشارکت در برنامه های اجتماعی از جمله انتخابات اظهار داشت: همه ما وظیفه داریم در همه انتخاباتی که در کشور برگزار می شود، شرکت کنیم و اکنون نیز که موعد انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری است، باید وظیفه و تکلیف خود را ادا کنیم.

دانشجو ادامه داد: هر کس که کشورش را دوست دارد و خواهان امنیت و یکپارچگی کشور و ناامید و مأیوس کردن دشمن از تکه تکه کردن کشور است، باید در انتخابات شرکت کند. در واقع هر کس که تمایل دارد حرفی برای آینده کشور داشته باشد، باید بیاید و نقش خود را ایفا کند.

دانشگاهیان مرجعیت اجتماعی خود را با شرکت در انتخابات و برگزیدن فرد اصلح ایفا کنند

دانشگاهیان اعم از دانشجویان و اساتید همواره منشاء تحولات عظیمی در کشور بوده و مسائل اجتماعی و سیاسی کشور را به خوبی رصد کرده و در راستای بهبود شرایط گام برداشته اند. این پای کار بودن و دغدغه مردم را داشتن از یک سو و جایگاه علمی و نخبگانی دانشگاهیان سبب شده به عنوان الگو نگاه اقشار مختلف مردم در تحولات کشور در ابنای مختلف به این قشر فرهیخته باشد به طوری که به گفته عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم بر اساس نظرسنجی‌ها، مردم دانشگاهیان را به عنوان دومین گروه مرجع در انتخابات قبول دارند.

بر این اساس،‌ دوازدهم دی ماه جاری محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رویکردها و برنامه‌های پیشنهادی انتخاباتی این وزارتخانه را تحت عنوان «رویکردها، راهبردها و برنامه های پیشنهادی؛ انتخابات پُرشور، ایران قوی» به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور ابلاغ کرد.

این برنامه برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری جهت راهبری فعالیت های سیاسی دانشگاهیان بر اساس راهبردهای چهارگانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت تدوین شده و وظایفی را برای دانشگاه ها تعیین کرده است.

بر اساس این ابلاغ، دانشگاه ها موظفند در راستای هر چه باشکوه‌تر برگزار شدن انتخابات پیش‌رو اقدامات و برنامه هایی را سازماندهی کنند.

دانشگاهیان مرجعیت اجتماعی خود را با شرکت در انتخابات و برگزیدن فرد اصلح ایفا کنند

برگزاری همزمان انتخابات مجلس و خبرگان رهبری

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند ماه سال جاری در ۲۰۸ حوزه انتخابیه در استان های سراسر کشور برگزار می شود و در نهایت ۲۹۰ نماینده راهی بهارستان خواهند شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha