به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، هادی هزارخانی روز یکشنبه در نشست خبری افزود: ورود این فناوریها کمک شایانی خواهد کرد مسائل آب کشور بهبود یابد.
وی نخستین این فناوریها را غشای اسمز معکوس (ممبران) یا همان فیلترهای شیرینسازی آب دریا دانست و افزود: این فناوری کمک شایانی خواهد کرد طرحهای شیرینسازی آب دریا به کیفیت بالاتری انجام شود.
دبیرکل دفتر منطقهای بنیاد جهانی انرژی ادامه داد: نیاز است بخش خصوصی در این زمینه سرمایهگذاری کند تا زودتر وارد شده و بتوان از مزیتهای آن استفاده کرد.
هزارخانی فناوری دوم را لولههای بی.آر.پی اعلام کرد و گفت: ورود این لولهها میتواند هزینههای آب شیرین را بهشدت کاهش دهد.
هزارخانی خاطرنشان کرد: تکنولوژی تولید آب از رطوبت هوا فناوری دیگری است که با ورود آن به کشورمان بحث تأمین آب وارد فاز تازهای میشود که تاکنون در کشور سابقه نداشته است.
به گفته وی، این فناوری در کشورهای همسایه خواهان زیادی دارد و اگر ما بتوانیم در این زمینه زودتر سرمایهگذاری کنیم میتوانیم به سایر کشورها صادرات داشته باشیم.
دبیرکل دفتر منطقهای بنیاد جهانی انرژی ادامه داد: وسایل نوین کاهنده مصرف آب با کاربرد در صنعت و ساختمان فناوریهای دیگری است که باید به کشورمان منتقل شوند.
هزارخانی فناوری دیگر را روشهای تازهتر تصفیهخانه فاضلاب برشمرد و گفت: اینها کمک خواهد کرد بازچرخانی پساب برای صنایع و شهرها باکیفیت بالاتری انجام شود.
وی تأسیس بنیاد جهانی انرژی را به سال ۱۹۹۰ میلادی دانست و افزود: این بنیاد جهانی تأسیس شده تا اهداف توسعه پایدار را باتوجهبه سه مؤلفه جامعه، اقتصاد و محیطزیست تحقق دهد.
دبیرکل دفتر منطقهای بنیاد جهانی انرژی گفت: این بنیاد در ۹ بهمن سال ۱۳۹۷ شهر یزد را به عنوان شهر پایتخت تاریخی، فرهنگی شهرهای پایدار ملل متحد انتخاب کرد.
هزارخانی ادامه داد: وقوع کرونا سبب شد اعلام این موضوع با تأخیر همراه شود؛ اما امسال این امر بهصورت رسمی وارد تقویم بینالمللی بنیاد جهانی انرژی شد.
وی افزود: این روز (نهم بهمن) با نام رسمی ایران در مسیر توسعه پایدار در تقویم این سازمان ثبت شده است.
نظر شما