پخش مناظره‌های انتخاباتی داوطلبان مجلس از ۹ کانال تلویزیونی مازندران

ساری- ایرنا- مناظره‌های انتخاباتی داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی برای نخستین بار در تاریخ برگزاری این انتخابات از۹ کانال تلویزیونی مازندران پخش می‌شود.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نظر به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر مشارکت بالا در انتخابات و لزوم توجه به تنویر افکار عمومی، مناظره های انتخاباتی داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی مطابق با ضوابط ستاد انتخابات رسانی ملی، در کانال‌های انتخاباتی استانی برگزار می‌شود.

هادی ابراهیمی با بیان اینکه صداوسیما در قانون جدید انتخابات، مجاز شد تا زمینه را برای ایجاد فضای انتخاباتی و تبلیغاتی داوطلبان فراهم کند، افزود: با برنامه ریزی رئیس رسانه ملی برای هر حوزه انتخاباتی در صدا و سیمای استان ها یک کانال اختصاصی راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: ۹ کانال تلویزیونی ویژه تبلیغات داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در صدا و سیمای استان مازندران از فردا ۱۰ بهمن با حضور استاندار و مقامات استانی آغاز به کار خواهد کرد.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران گفت: تاسیس شبکه های تلویزیونی برای هر حوزه انتخابیه در مازندران کار سختی بود اما برای عمل به راهبردهای مورد تاکید مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری انتخاباتی مبتنی بر مشارکت قوی‌ و پرشور، رقابت واقعی جناح‌ها و دیدگاه‌های مختلف، سلامت حقیقی و امنیت کامل، این امر با کار جهادی کارکنان صدا و سیما انجام شد.

ابراهیمی با بیان اینکه ۹ شبکه‌ تلویزیونی ویژه تبلیغات داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی مازندران به صورت ۲۴ ساعته فعالیت دارند، افزود: هر داوطلب نمایندگی مجلس پس از نام نویسی در سامانه em۱۴۰۲.ir می‌تواند ۲۰ دقیقه ویدئو متناسب با شاخص هایی که اعلام شده است تولید کند که پخش آن در شبانه روز هم تکرار می‌شود.

این مقام مسوول ادامه داد: در این شبکه های تلویزیونی علاوه بر تبلیغات داوطلبان مجلس، برنامه‌های ویژه انتخاباتی به اقتضای هر حوزه انتخابیه نیز تولید شده است که روی آنتن می‌رود.

پخش مناظره‌های انتخاباتی داوطلبان مجلس از ۹ کانال تلویزیونی مازندران

مدیرکل صدا و سیمای مازندران گفت: مردم مازندران برای تماشای این شبکه های انتخاباتی اگر در تنظیمات تلویزیون خود، جست و جوی مجدد بزنند کانال هایی انتخاباتی با نام هر حوزه انتخابیه را می توانند مشاهده کنند.

ابراهیمی گفت: رسانه ملی برای نخستین بار در تاریخ برگزاری انتخابات، قرار است مناظره‌های انتخاباتی داوطلبان مجلس شورای اسلامی را نیز از طریق همین شبکه های انتخاباتی در منظر نگاه مردم قرار دهد.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران با بیان اینکه داوطلبانی که در سامانه em۱۴۰۲.ir نام‌نویسی کرده‌اند می‌توانند بدون پرداخت هیچ هزینه ای به صورت داوطلبانه در این مناظره ها شرکت کنند، افزود: این مناظره‌ها هم فرصتی به داوطلبان می دهد تا بتواند خودشان را معرفی کنند و هم به مردم کمک می کند تا با شناخت عمیق‌تری پای صندوق های رای حاضر شوند.

وی ادامه داد: رویکرد اصلی رسانه استانی در مناظره‌های انتخاباتی داوطلبان نمایندگی مجلس، رویکرد ملی و محلی خواهد بود و داوطلبان بر اساس قرعه‌کشی در زمان تعیین شده برای مناظره حاضر می‌ شوند و علاوه بر پاسخ به سوالات مجری، مواضع و دیدگاه‌های خود را نیز اعلام می کنند.

ابراهیمی با بیان اینکه پرسش های مناظره ها منطبق با زیست بوم هر حوزه انتخابیه مطرح می شود تا برای مخاطبان جذابیت لازم را نیز داشته باشد، گفت: چالش های مهم و اصلی حوزه های انتخابیه و راه حل داوطلبان برای مهار این چالش ها از جمله مواردی است که دراین مناظره مطرح خواهد شد.

این مقام مسوول افزود: صدا و سیما علاوه بر راه اندازی شبکه های انتخاباتی برای هر حوزه و مناظره های داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی، یک صفحه اختصاصی نیز در تلوبیون به همه داوطلبان اختصاص خواهد داد تا داوطلبان از این ظرفیت بزرگ نیز برای تبلیغات خود استفاده کنند.

ابراهیمی با بیان اینکه تحقق عدالت رسانه‌ای، راهبرد صدا و سیما در دوران تحولی است، گفت: هیچ وظیفه‌ای برای صدا و سیما در این دوران تحولی بالاتر از حفظ جمهوری اسلامی و نهادهای برخاسته از رأی ملت در یک انتخابات آزاد با مشارکت قوی و رقابت واقعی نیست به همین دلیل سیاست‌ورزی عقلانی و هوشمندانه حکم می‌کند شرایط برابر برای همه جریان‌ها، احزاب و داوطلبان در قاب رسانه استانی فراهم شود.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران افزود: میدان باز و احساس رقابت واقعی در انتخابات تنها با فعالیت حاکمیت و نهادهای متولی انتخابات شکل نمی گیرد بلکه سهم رسانه ها برای تحقق آن نیز بسیار ویژه است که این امر در انتخابات پیش رو با کار جهادی صدا و سیما محقق شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha