تمهیدات جریان جماران برای مشارکت قاطبه زنان درعرصه انتخابات/راه اندازی دفاتر استانی

تهران- ایرنا- معاون زنان جریان مردمی جماران از گشایش دفاتر استانی این جریان خبر داد و رویکرد این جریان برای حمایت از حضور پررنگ زنان نخبه در انتخابات را تشریح کرد.

الهام آزاد در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره حمایت این جریان از حضور پررنگ زنان نخبه در انتخابات تصریح کرد: پیرو فرمایشات رهبر معظم انقلاب درتبیین دیدگاه منطقی و عقلانی اسلام درباره فعالیت نامحدود زنان در اجتماع، ‌ سیاست و مدیریت‌های سطوح گوناگون و اینکه در اسلام راه هر نوع فعالیت اجتماعی برای زنان هم‌چون مردان باز است، از زنان نخبه ای که در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرده و تایید صلاحیت شده اند حمایت می‌کنیم.

معاون امور زنان جریان جماران با اعلام این خبر که جماران به زودی مراکز بانوان خود را در استان‌ها تشکیل خواهد داد، بیان کرد: بانوان یکی از طیف‌های مهم در هر انتخاباتی هستند که بیش از نیمی از جامعه را در برمی‌گیرند، از همین رو براساس رویکرد و رویه جماران مبنی بر حضور نخبگانی در مجلس، معاونت زنان جماران در نظر دارد از بانوان نخبه ای که در سراسر کشور برای انتخابات مجلس ثبت نام کرده و تایید شده اند با در نظر گرفتن معیارها و شاخص‌ها حمایت کند.

آزاد تاکید کرد: رهبرانقلاب در دیدار خود با بانوان، به صراحت بر حضور بانوان در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی تاکید کردند و گفتند در جایی مانند وزارت یا نمایندگی مجلس اگر بانوی مجرب و کارآمد بهتر و شایسته‌تری وجود دارد، از نظر اسلام هیچ محدودیتی برای تصدی او وجود ندارد.

وی با بیان اینکه امروز به طور نسبی نیمی از متخصصان ایرانی در حوزه‌های مختلف علمی، زن هستند، عنوان کرد: برای مثال در حوزه پزشکی، این تعداد نسبت به اول انقلاب رشد بیش از ۵۰۰ درصدی داشته است. همچنین بیش از ۳۵ درصد از اعضای هیئت علمی و ۶۰ درصد کرسی‌های استادی دانشگاه‌های ایران به بانوان اختصاص یافته است.

نماینده مردم نائین، خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در حوزه مدیریت و ساختارهای قدرت نیز اکنون بیش از ۲۵ درصد از کرسی‌های دولتی در سطوح عالی، میانی و اجرایی در دست بانوان است.

آزاد تصریح کرد: در حوزه مجلس شورای اسلامی هم رشد ۲۲۷ درصدی زنان داوطلب نمایندگی مجلس در دوره یازدهم، کسب ۱۱۱ کرسی مجلس شورای اسلامی توسط زنان در ۱۱ دوره، ارتقای میزان مشارکت زنان در مجلس به ۵.۵۹ درصد و حضور ۱۶.۵ برابری زنان نماینده مجلس شورای اسلامی از دور اول نشان از اراده انقلاب اسلامی برای گسترش فضای آزادی عمل بانوان در ساختارهای تصمیم‌گیری است.

وی با بیان این که ما نه اهل افراط و نه اهل تفریط هستیم، گفت: جماران می‌خواهد نگاه عدالت در رابطه با زنان حاکم باشد. نمی‌خواهیم مرد و زن را مثل بعضی‌ها، به جان هم بیاندازیم؛ می‌خواهیم حق جاری شود. این نمی‌شود مگر با مشارکت قاطبه زنان در عرصه‌ انتخابات.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha