" یحیی رضایی " روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: ثبت در سامانه تیتک زمان بر و هزینه بر است و بخشی از هزینه شیر خشک تحت عنوان یارانه در سامانه باقی مانده و داروخانه امکان دریافت آن مبلغ از مراجعه کننده را ندارد .
وی بااشاره به اینکه زمان پرداخت مطالبات داروخانه ها هم در مورد باقی مانده مبلغ یادشده مشخص نیست افزود: یکی دیگر از مشکلات داروخانهها ثبت در سامانه بیمه سلامت است که موجب میشود نقدینگی داروخانهها برای تامین شیرخشک محصور بماند.
رضایی تصریح کرد: اگر بیمه سلامت که متولی این امر است یاری نرساند داروخانهها در آینده با مشکلات بیشتری مواجه خواهند شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: گره این مشکل به دست بیمه سلامت و با پرداخت بدهیهای خود حل خواهد شد تا مردم بتوانند از ظرفیت داروخانهها استفاده بیشتری کنند.
رضایی ادامه داد: زمان پرداخت هزینه شیر خشک از طرف داروخانهها محدود بوده اما پیگیر این موضوع هستیم در صورت امکان مدت زمان آن افزایش یابد تا توان مالی آنها افزایش یافته و در نتیجه در خصوص خرید و تامین شیر خشک با مشکل مواجه نشوند.
وی گفت: تولید و توزیع شیرخشک در حال حاضر وضعیت مطلوبی پیدا کرده و کلیه شرکتهای توزیعکننده به اندازه کافی شیر خشک جهت توزیع در داروخانه های استان موجود دارند.
رضایی اضافه کرد: از ۱۵۴ داروخانه موجود در استان بوشهر که از شاخص ملی بیشتر است، ۲۶ داروخانه به صورت شبانهروزی در حال فعالیت هستند.
نظر شما