مطالبات استاندار،سرپرست علوم پزشکی و پرستاران از معاون وزیر بهداشت چه بود؟+فیلم

یاسوج - ایرنا - سفر سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت و درمان به یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر افتتاح چند طرح درمانی از جنس مطالبه‌گری هم بود و این همان رویکرد مردمی دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت و درمان صبح امروز از مسیر شیراز به یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد. وی در ابتدا به دیدار سیدعلی احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد رفت.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد خبرهای خوبی برای مردم این استان داشت و گفت: با توجه به مشکلات این استان در زمینه درمان بیماری‌های قلبی، با نصب دستگاه آنژیوگرافی و تأمین نیروی انسانی این مشکل مرتفع شده دیگر نیاز نیست که مردم جهت درمان بیماری‌های قلبی خود به استان‌های مجاور مراجعه نمایند.

وی با بیان اینکه در حوزه درمان استان کهگیلویه و بویراحمد طی دوسال اخیر اتفاقات خوبی رخ داده است، افزود: تجهیزات بسیاری خوبی به این استان تخصیص داده شده است که نمونه‌ای از آن تجهیز کامل بخش NICU (مراقبت های ویژه)برای نوزادان تازه متولد شده است.

وی از صدور مجوز ساخت بیمارستان سرطان در استان خبر داد و گفت: باید اهتمام و پیگیری‌های لازم جهت تسریع در ساخت این بیمارستان صورت پذیرد و جهت تأمین تجهیزات آن به طور رایگان قول مساعد خواهیم داد.

سید علی احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار اظهار کرد: مشکلات استان کهگیلویه و بویراحمد در بحث بهداشت و درمان با استان‌های همجوار تفاوت دارد. متأسفانه ما از نظر امکانات از همه آن‌ها پایین‌تر هستیم.

مطالبات استاندار،سرپرست علوم پزشکی و پرستان از معاون وزیر بهداشت چه بود؟+فیلم

احمدزاده افزود: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از لحاظ نحوه آموزش کاملاً منطبق با شیراز و جزء بهترین‌ها هستیم اما با وجود پزشکان متخصص، امکانات سطح پایینی در استان داریم که لازم است وزارت بهداشت توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد.

وی گفت: در امکانات اولیه، در بحث سرطان حتی در حوزه تشخیص آن و نیز در بحث سی تی اسکن بیمارستان‌هایمان مشکل داریم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به کمبود زیرساخت‌های درمانی در شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده اشاره کرد و گفت: بار درمانی چهار شهرستان کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده بر دوش بیمارستان دهدشت است که جوابگو نیست و نیازمند حمایت وزارت بهداشت برای ساخت بیمارستان‌های جدید هستیم.

احمدزاده تأکید کرد: در سفر وزیر بهداشت به استان مصوبات خوبی داشتیم اما هنوز عملیاتی نشده‌اند، مردم به این مساعدت‌ها امید دارند و چنانچه اجرا نشوند ناامید خواهند شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان اعتبار نیز در سفر دوم ریاست جمهوری به بخش بهداشت و درمان استان تخصیص داده شده درحالی که تنها استانی هستیم که مرکز آن بیمارستان سرطانی ندارد وامیدواریم با همراهی وزارت بهداشت در این زمینه گام‌های مؤثری برداشته شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز در این دیدار گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان تجهیزات از محل هیئت امنا در زمینه‌های مختلف به استان تحصیص داده شده است که بخشی از آن‌ها هم اکنون در انبارها هستند و بخشی نیز توزیع شده اند .

سعید جاودان سیرت خاطر نشان کرد: طی سفر اخیر ریاست محترم جمهور به استان ۲۹ پروژه ملی و استانی در حوزه بهداشت و درمان استان به بهره‌برداری رسید که بیمارستان بهمئی یکی از مهمترین این پروژه‌ها بود.

وی اذعان داشت: در دهه فجر سال جاری نیز ۱۵ پروژه افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید و بالغ بر ۲۶ پروژه در دست اقدام داریم که از ۳۰ تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

جاودان سیرت خاطر نشان کرد: در بحث رادیوتراپی طی صحبت‌هایی که با آقای دکتر کریمی دادیم، مجوزهای اصلی لازم برای ساخت بیمارستان ۹۶ تختخوابی مربوط به سرطان و متعلقات آن صادر شده که بی‌شک در کاهش مشکلات مردم ما بسیار مؤثر خواهد بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن تقدیر وتشکر از معاون درمان وزارت بهداشت، گفت: اهتمام ویژه وزارت نگاه دکتر کریمی و تیم‌ایشان در معاونت درمان به استان تاکنون دید مثبتی بوده و یقین داریم که در ادامه هم همینگونه خواهد بود و سفرشان به استان قطعاً پربار است.

به گزارش ایرنا، سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت و درمان در ادامه سفر خود از بخش‌های مختلف بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج بازدید کرد. در این بازدید برخی از پرسنل و کادر درمانی بیمارستان مطالبات خود را به‌طور شفاف با معاون درمان مطرح کردند.

یکی از پرستاران این بیمارستان به مطالبات کادر درمان بیمارستان امام سجاد (ع) اشاره کرد و گفت: ۱۲ ماه کارآنه عقب مانده داریم، رفاهیات‌مان صفر است و حق مسکن کادر درمان از ۹۰ هزار تومان به ۲۵۰ هزار تومان رسیده و همچنین در بحث ایاب و ذهاب مشکلات دیگری هم داریم.

وی افزود: سه ماه بیمه تکمیلی ما بلاتکلیف شده است.

یکی دیگر از پرستاران انتقاد تندتری نسبت به قطع بیمه تکمیلی کادر درمان داشت و گفت: سه ماه بیمه تکمیلی ما قطع است و سر کسی هم به درد نمی‌آید.

پرستار دیگری گفت: خدا خوشش می‌آید که ما بیمارهای مورد نیازمان را با قیمت گران‌تری به دلیل قطع بیمه تکمیلی تهیه کنیم.

کریمی معاون درمان وزارت بهداشت و درمان بعد از شنیدن حرف‌های کادر درمان بیمارستان امام سجاد (ع) قول پیگیری داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha