خواننده جوان مازندرانی بر این باور است که آرامش و امنیت کنونی کشورمان مدیون خون پاک شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس است و برای اینکه به وظیفه ذاتی خود ادای دین کند، اعتقاد راسخ دارد و دوست دارد آهنگ جدید خود را را در وصف ایران عزیز بخواند.
امین سلیمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره امام خـمینی (ره) و فرارسیدن دهه مبارک فجر، برنامههای زیادی برای اجرا تدارک دیده ام و دلم میخواهد در وصف کشور عزیزم ایران هم بخوانم.
وی خاطرنشان کرد: این ایام، روزهایی ماندگار و فراموش نشدنی در تاریخ ملت بزرگ ایران و یادآور پیروزی انقلاب اسلامی است، انقلابی که بدون شک معجزهای الهی بود که به دست یکی از مصلحان تاریخ به سرانجام رسید و چشم امید مظلومان و مستضعفان جهان را به خود خیره کرد.
این خواننده جوان مازندرانی، اظهار کرد: انقلاب اسلامی نه تنها در عرصه سیاسی منشا تغییرات شگرفی در عرصه ملی و بین المللی شد بلکه با تاثیر گذاری عمیق بر افکار و اندیشه های اقشار مختلف مردم و خارج از مرزهای جغرافیایی ایران، میلیون ها انسان را از درون متحول کرد و پیام نه شرقی و نه غربی را فراتر از چارچوب های دیپلماسی در وجود انسان ها به رخ کشید تا آنها با اعتماد به نفس و خودباوری و با الهام از تعالیم اسلام ناب محمدی(ص)، سد محکمی در مقابل زیاده خواهی های ستمگران و مستکبران عالم باشند.
سلیمانی با اشاره به وجود ظرفیتهای فراوان در مازندران، افزود: مازندران در عرصههای علمی، هنری، فرهنگی و ورزشی در سطح کشور و بین المللی حرف های زیادی برای گفتن دارد اما متاسفانه با این همه ظرفیت، از امکانات و زیرساختهای اولیه در بخش های مختلف است و هیچ نهادی نیز نسبت به شناسایی استعدادها اقدام نمی کند.
این هنرمند جوان گفت: با توجه به اینکه رشته موسیقی و خوانندگی از رشتههای پر هزینه است و با توجه به اینکه بیشتر هنرمندان نیز به لحاظ درآمدی از سطح پایینی برخوردارند، به همین خاطر قید استعداد و آرزوهایشان را میزنند و این واقعا درد بزرگی است.
سلیمانی از مسئولان دستگاههای اجرایی ذیربط خواست با راهاندازی یک آکادمی بزرگ و بهره گیری از افراد صاحب فن، با شناسایی استعدادهای واقعی، از آنان حمایت و راه پیشرفت و ترقی این افراد را هموار کنند.
وی بر لزوم توجه بیشتر مسئولان از موسیقی آیینی و مذهبی تاکید کرد و ادامه داد: موسیقی آیینی به باورها و اعتقادات میپردازد و در قالب موسیقی اقوام و گاه در قالبهای دیگر شکل میگیرد، در موسیقی ردیف - دستگاهی، ادبیات و مفاهیم عرفانی اشعار و همچنین آواز رکن اصلی هستند و ساز تابعی از آن محسوب می شود.
این هنرمند با اشاره به ساختار موسیقی آیینی، تصریح کرد: ساختاری که با آیین تناسب داشته باشد و اگر با کلام مقدس، عرفانی و کلامی که بار معنوی دارد همراه شود، موسیقی آیینی شکل کامل خود را نشان داده است و اگر از هر طرف نقص داشته باشد، نمیتوانیم آن را موسیقی آیینی قلمداد کنیم.
سلیمانی با بیان اینکه تاثیر موسیقی بر روحیه مردم غیرقابل انکار است، گفت: شوری که در سرودهای حماسی همچون سرودهایی با نوای استاد محمدصادق آهنگران در زمان هشت سال دفاع مقدس خوانده شد، انرژی مضاعفی به رزمندگان میداد و موضوعی بود که هیچ جایگزینی ندارد.
به گفته سلیمانی، گاهی اوقات یک سرود حماسی میتواند به اندازه چندین سخنرانی تاثیرگذار باشد.
نظر شما