به گزارش خبرنگار ایرنا محمد راضی جلالی سهشنبه دومین همایش بینالمللی و چهارمین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر اظهار کرد: بهرهگیری از ظرفیت دریا و توسعه دریا محور یکی از ظرفیتهای مغفول در کشور است که نقش آفرینی در آن نادیده گرفته شده است.
وی افزود: پس از ابلاغ سیاست کلی دریا محور توسط مقام معظم رهبری، توسعه صنایع دریای، کشتی سازی، گردشگری دریایی، شیلات و آبزی پروری، منابع و معادن دریایی در دستور کار قرار گرفته است.
راضیجلالی افزود: بعد از ابلاغ سیاستهای کلی توسط رهبری نشست ستاد اقتصاد دریا پایه در استانداری خوزستان برگزار و ماموریتهای خاصی برای هر یک ادارهها و متولیان امر دریا ابلاغ و در حال تدوین طرحها و برنامهها در این زمینه هستند.
وی به تشکیل ستاد اقتصاد دریا پایه در استانداری خوزستان اشاره کرد و گفت: از نظرات دانشگاهها علوم دریایی در برای توسعه پایدار دریا استان بهره گرفته خواهد شد.
معاون اقتصادی استانداری خوزستان افزود: بدون شک دانشگاه نقش محوری را تدوین و اجرای طرحهای پیشنهادی بر عهده دارد و همه طرحها باید بر پایه دانش باشد تا موفقیت آن بیشتر شود.
وی جذب سرمایه گذار و توسعه سرمایه گذاری در سواحل و پس کرانهها را یکی از موضوعهای زنجیره ارزش در استان دانست و افزود: توجه این مهم اشتغال و درآمد خوبی برای کشور و استان درپی خواهد داشت.
راضی جلالی اظهار کرد: سرمایه گذاری خوبی در استان خوزستان در زنجیره ارزش وجود دارد و درخواستهای نیز وصول شده که در دست بررسی است.
وی با اشاره به ۳۰۰ کیلومتر مرز آبی استان خوزستان گفت:بسیاری از مرز دریایی استان به لحاظ جمعیتی سواحل توسعه پیدا نکردند و بهرهمندی مردم از دریا کمتر اتفاق میافتاد.
به گزارش ایرنا همایش بینالمللی و چهارمین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر امروز در استان خوزستان برگزار شد. ۲۴۳ مقاله در ۱۰ سرفصل به دبیرخانه همایش ۲سالانه بینالمللی و ملی رسید.
مقالات رسیده از اساتید، دانشجویان و صاحب نظران در حوزه دریا است که با حضور ۱۵۲ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاههای داخلی و خارجی داوری و پذیرش شدند. این مقالات در حوزههای منابع طبیعی دریا، شیلات و محیط زیست دریا، علوم زیستی دریا، علوم غیر زیستی دریا، مهندسی دریا، ژئوپلیتیک دریا و بخش بینالملل است.
نظر شما