۱۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۵۴
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 85371405
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۷۰ میلیارد ریال برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در کردستان اختصاص یافت

سنندج- ایرنا- سرپرست دفتر امور اجتماعی استانداری کردستان گفت: امسال ۳۷۰ میلیارد ریال برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به ۱۸ دستگاه‌ فرهنگی استان تخصیص یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرانک رستگارنسب روز چهارشنبه در شورای اجتماعی کردستان اظهار کرد: از این مبلغ، ۸۰ میلیارد ریال آن از اعتبارات هزینه‌ای، ۱۸۰ میلیارد ریال تملک دارایی و ۱۳۰ میلیارد ریال از اعتبارات یارانه‌ای تامین شده است.

وی یادآور شد: سازمان امور اجتماعی کشور، ساز و کار مشخص برای هزینه‌کرد این اعتبارات ابلاغ کرده و دستگاه‌های فرهنگی باید براساس آن عمل کنند.

سرپرست دفتر امور اجتماعی استانداری بر لزوم عدم موازی کاری دستگاه‌ها در انجام امور مربوط به کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و افزود: معضل آسیب های اجتماعی در سال های اخیر به واسطه افزایش توسعه یافتگی، بیشتر شده است.

رستگارنسب با بیان اینکه رشد آسیب های اجتماعی از الگوی خاصی پیگیری نمی کند، ادامه داد: آسیب های اجتماعی کلاف پیچیده ای است که عوامل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در بروز آن نقش دارند.

وی خانواده، آموزش و پرورش و رسانه سه نهاد مهم موثر در کاهش آسیب های اجتماعی دانست و گفت: رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در این رابطه دارند و باید در کنار خانواده‌ها و دستگاه‌های فرهنگی باشند.

سرپرست دفتر امور اجتماعی استانداری کردستان تاکید کرد: دستگاه های فرهنگی اعتبارات تخصیصی را به صورت درست و کارشناسی شده در زمینه مقابله با کاهش آسیب های اجتماعی هزینه کنند تا سال آینده اعتبارات بیشتری به استان تخصیص یابد.

ارجاع بیش از چهار هزار نفر به پزشک در قالب طرح مراقب سلامت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم به برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری با مشارکت و همکاری اداره کل بیمه سلامت استان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد.

دکتر فرزام بیدارپور با بیان اینکه بر اساس این برنامه، هر فردی باید پزشک خاص خودش را داشته باشد، افزود: این طرح ابتدا در سال ۸۴ در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ خانوار جمعیت کشور شروع و سپس با مناطق شهری ادغام شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح بعدا تحت عنوان سلامت خانواده و نظام ارجاع در شهرها ادامه یافت، اضافه کرد: این طرح در سه فاز در شهرهای مختلف آغاز و برای افراد تحت پوشش بیمه سلامت، اجرا خواهد شد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: طرح در فاز اول شهرستان‌ دیواندره، فاز دوم بیجار و کامیاران و فاز سوم دیگر شهرستان‌های استان اجرا می شود.

بیدارتر به موافقت وزارت بهداشت با اجرای این طرح در استان به عنوان پایلوت اشاره کرد و گفت: طرح از اول مهرماه شروع شده و تاکنون ۳۴ هزار و ۵۷۴ نفر در استان برای دریافت خدمات طرح مراقب سلامت دعوت شدند که از این تعداد چهار هزار و ۳۸۸ نفر به پزشک ارجاع داده شدند.

در این جلسه، تعدادی از نمایندگان دستگاه های فرهنگی نیز به ارائه دیدگاه خود راجع به آسیب‌های اجتماعی پرداختند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha