۶ اسفند ۱۴۰۲، ۹:۰۹
کد خبرنگار: 5333
کد خبر: 85371913
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نسخه هفتم کتاب «دستورالعمل PMBOK» منتشر شد

۶ اسفند ۱۴۰۲، ۹:۰۹
کد خبر: 85371913
نسخه هفتم کتاب «دستورالعمل PMBOK» منتشر شد

تهران- ایرنا- مترجم چاپ هفتم «راهنمایی برای مدیریت پروژه بدنه دانش و دستورالعمل PMBOK » بر تاثیر این دانش مدیریتی بر منابع انسانی سازمان‌ها به خصوص در شیوه‌های ارائه دهنده برای جذب استعدادها، تیم‌سازی و توسعه مهارت‌ها تاکید دارد.

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، چاپ هفتم «استانداردی برای مدیریت پروژه و دستورالعمل PMBOK» به هر چهار عنصری پاسخ می‌دهد که ذی‌نفعان در بازخورد خود بر آن تاکید کرده‌اند. این بازبینی ارزش و مرتبط بودن و دستورالعمل PMBOK را حفظ و تقویت می‌کند. این بازبینی همچنین خوانایی و مفید بودن دستورالعمل PMBOK را نیز افزایش می‌دهد.

در این بازبینی بر این نکته تاکید می‌شود که ارزش مستمری برای برخی از ذی‌نفعان در ساختار و محتوای نسخه‌های قبلی وجود دارد و محتوای این نسخه بدون نفی آن اضافه شده است. مهم‌تر از همه اینکه این بازبینی با بستر محتوای دیجیتال استانداردهای PMI+ ارتباط برقرار می‌کند تا به نیازهای ذی‌نفعان با محتوای تکمیلی بررسی شده پاسخ دهد که از کاربرد علمی آن پشتیبانی می‌کنند.

مترجم کتاب راهنمایی برای مدیریت پروژه بدنه دانش، بر تاثیر PMBOK بر منابع انسانی سازمان‌ها به خصوص در شیوه‌های ارائه دهنده برای جذب استعدادها، تیم‌سازی و توسعه مهارت‌ها تاکید دارد. PMBOK در نهایت باعث ایجاد محیط کار حمایتی و مشارکتی می‌شود که هر عضو بالاترین انگیزه‌ها را برای ارائه بهترین عملکرد خود دارد.

قسمتی از متن کتاب

ریسک

ریسک‌ها جنبه‌ای از عدم قطعیت هستند. ریسک یک رویداد یا شرایط نامشخص است که در صورت وقوع، تاثیر مثبت یا منفی بر یک یا چند هدف پروژه دارد. ریسک‌های منفی را تهدید و ریسک‌های مثبت را فرصت می‌نامند. همه پروژه‌ها دارای ریسک هستند، زیرا دارای تعهدات منحصر به فردی با درجات مختلف عدم قطعیت هستند.

اعضای تیم پروژه باید به طور فعال خطرات را در طول پروژه شناسایی کنند تا از اثرات تهدیدات اجتناب کنند یا به حداقل برسند و تاثیر فرصت‌ها را تحریک یا به حداکثر برسانند. هم تهدیدها و هم فرصت‌ها دارای مجموعه‌ای از راهبردهای پاسخ احتمالی هستند که در صورت وقوع خطر می‌توانند برای اجرا برنامه‌ریزی شوند.

تیم پروژه برای هدایت موثر ریسک باید بداند که چه سطحی از ریسک‌پذیری در تعقیب اهداف پروژه قابل قبول است. این وضعیت با آستانه‌های ریسک قابل اندازه‌گیری تعریف می‌شود که منعکس کننده ریسک‌پذیری و نگرش سازمان و ذی‌نفعان پروژه است. آستانه ریسک بیانگر تنوع قابل قبول حول یک هدف است که نشان دهنده ریسک‌پذیری سازمان و ذی‌نفعان است. آستانه‌ها معمولا بیان می‌شوند و به تیم پروژه ابلاغ می‌شوند و در تعاریف سطوح تاثیر ریسک برای پروژه منعکس می‌شوند. (صفحه ۲۰۷ و ۲۰۸)

کتاب «راهنمایی برای مدیریت پروژه بدنه دانش؛ دستورالعمل PMBOK» ترجمه کامبیز یوسفی، در ۳۵۰ صفحه، قطع وزیری، شمارگان ۵۰۰ نسخه در پاییز ۱۴۰۲ منتشر شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha