به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا قاسمیفرزاد روز پنجشنبه همزمان با نخستین روز دهه مبارک فجر، در آیین افتتاح دانشکده شیمی علوم نفت و فاز دوم دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی سینا که با حضور "محمد علی زلفیگل" وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد،افزود: استعدادها و خلاقیت های جوانان یکی از بزرگترین نعمت های ما در کشور است.
وی با گرامیداشت سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) به کشور و آغاز دهه فجر،اظهار کرد: به برکت و یمن انقلاب شکوهمند دستاوردهای بسیار بزرگی را تجربه کردیم که برای بیان آن ها هزاران کتاب باید نوشت.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: جمهوری اسلامی ما را از تاریکی و ظلمت به عظمت و بزرگی سوق داد و به برکت رهبری انقلاب اسلامی امروز یکی از قدرتهای بزرگ منطقه هستیم.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: اقدامات ارزشمند و حمایتهای ویژه وزیر علوم و وزیر نفت برای ارتقا و تغییر دانشکده شیمی به دانشکده "شیمی و نفت" جای قدردانی دارد.
استاندار همدان تاکید کرد: اعتبارات سفر پر خیر و برکت سال قبل آیتالله رئیسی و هیات دولت سیزدهم به استان همدان بسیار مناسب بود و از ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته حدود پنج هزار میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
وی یادآور شد: سهم وزارت علوم از این سفر، ۶۰۰ میلیارد تومان و سهم دانشگاه بوعلی سینا ۱۶۰ میلیارد تومان بود که ۱۲۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
قاسمی فرزاد افزود: در نشست های معاون اجرایی رییس جمهور در حوزه اعتبارات سفرهای استانی، وزیر علوم پیگیر تخصیص اعتبارات دانشگاهی به همدان بود و حضور آقای زلفیگل دستاوردهای خوبی برای استان داشت.
وی ادامه داد: ۲ بلوک خوابگاه دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۷۰۰ نفر از محل اعتبارات سفر رییس جمهور به استان همدان به زودی افتتاح خواهد شد.
استاندار همدان گفت: تکمیل آزمایشگاه دامپزشکی، صدور مجوز پردیس فناوری و احداث سالن اجلاس در دانشگاه بوعلی سینا از مهمترین دستاوردهای اخیر این دانشگاه است.
وی بیان کرد: اختصاص چهار بلوک خوابگاهی، حل مشکل زمین دانشگاه، راهاندازی چند رشته کارشناسی ارشد و مقطع دکتری نیز از مهمترین دستاوردهای دانشگاه صنعتی همدان محسوب میشود.
قاسمی فرزاد گفت: ماموریت محوری در دانشگاه و برقراری ارتباط دانشگاه با بنیاد نخبگان و پارک علم و فناوری در راستای ارتقای کیفی محصولات در حوزه صنعت از مهمترین اهداف و چشمانداز استان همدان است.
وی یادآور شد: همزمان با دهه فجر در استان همدان، یک هزار و ۴۳۳ پروژه با اعتبار ۱۳.۵ هزار میلیارد تومان افتتاح و کلنگزنی خواهد شد.
استاندار همدان در پایان افزود: با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و حضور در انتخابات ۱۱ اسفند، یک بار دیگر پایبندی خود را به تمامیت ارضی و حاکمیت کشور تجدید خواهیم کرد.
در پایان این آیین از پیشکسوتان و دستاندرکاران ساخت این پروژه ها قدردانی شد.
به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی ساختمان دانشکده شیمی و علوم نفت دانشگاه بوعلیسینا همدان، از سال ۱۳۸۶ آغاز شد و دارای ۱۶۰ اتاق، ۶۰ آزمایشگاه تحقیقاتی و ۱۵ آزمایشگاه تخصصی، کتابخانه، سالن مطالعه و سایر امکانات آموزشی است.
دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه دولتی در شهر همدان، نزدیک به ۱۴ هزار دانشجو و حدود ۴۶۰ عضو هیات علمی دارد و در سال ۱۳۵۳ راهاندازی شد.
این دانشگاه نخستین و تنها دانشگاه عضو گروه بینالمللی دیهشت (D8) در کشور است.بر اساس رتبهبندی دانشگاهی کیواس سال ۲۰۲۳ در جمع ۳۵۰ دانشگاه برتر آسیا و در جایگاه نهم کشوری قرار دارد. این دانشگاه در رتبهبندی دانشگاههای جهان اسلام رتبه هشتم دانشگاههای جامع کشور و هم تراز با دانشگاه اصفهان قرار دارد.براساس گزارش مؤسسه رتبهبندی تایمز دانشگاههای کشورهای آسیایی در سال ۲۰۲۰، برای نخستین بار در رده ۳۵۰–۳۰۱ رتبهبندی قرار گرفت. ۲ موزه، یک دریاچه و یک مرکز برای آموزش زبان فارسی در این دانشگاه احداث شده است.
به گزارش ایرنا، یک هزار و ۴۳۳ طرح در حوزههای متفاوت همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر در نقاط مختلف استان افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
از این تعداد هزار و ۳۵۰ طرح افتتاح و عملیات اجرایی ۸۳ طرح آغاز میشود.
از مجموع طرح های دهه فجر امسال هزار و ۳۷۲ طرح عمرانی با اعتبار ۱۱۰ هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال و ۶۱ طرح اقتصادی با ۲۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال افتتاح و یا کلنگ زنی میشود.
نظر شما