احیای کارخانه‌های نیمه‌تعطیل به هفت هزار واحد رسید/استقلال سیاسی به تنهایی کافی نیست

بندرعباس - ایرنا - رئیس جمهور گفت: احیای کارخانه‌های نیمه‌تعطیل کشور به مرز هفت هزار واحد رسیده است و این نهضت ادامه خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در آیین جشن احیای ۶۱۰ واحد راکد تولیدی و صنعتی استان هرمزگان اظهار داشت: به هر میزان کارخانه های نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگردد، سود خالص برای کشور محسوب می شود.

وی ادامه داد: مسئله نهضت احیای کارخانجات تعطیل و نیمه تعطیل باید قوی تر از گذشته ادامه یابد و انشاالله شاهد روزی باشیم که هیچ کارخانه نیمه تعطیل یا تعطیل در کشور وجود نداشته نباشد و وضعیت اشتغال مطلوب شود و کسی دغدغه شغل نداشته باشد.

رتبه برتر هرمزگان در احیای کارخانه های تعطیل و نیمه تعطیل

رئیس جمهور با اشاره به اینکه استان هرمزگان در احیای کارخانه های تعطیل و نیمه تعطیل رتبه برتر را در کشور دارد، افزود: در این استان بیش از ۶۰۰ کارخانه تعطیل احیا شده که یکی از نمونه های آن همین کارخانه ای است که ۱۴ کشتی در آن در حال ساخت است.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: امروز شاهد هستیم که اشتغال ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و تعداد قابل توجهی شغل هم به صورت غیرمستقیم در این کارخانه فراهم شده است.

وی بیان کرد: بعد از این مسوولان مربوطه کمک خواهند کرد تا اشتغال مردم در این کارخانه را به بیش از ۱۰۰ هزار نفر برسانند.

رئیس جمهور اضافه کرد: کارخانه ای که در سال ۹۷ تعطیل شده بود دوباره احیا شد که این باعث خرسندی است و قطعا با همت شما کارگران و مدیران، شاهد رونق بیش از پیش این منطقه خواهیم بود و آثار برکات آن را خواهیم دید.

وی افزود: ما هم در دولت کمک خواهیم کرد تا مشکلات این کارخانه ها رفع شود و چرخه تولید در کشور سرعت بگیرد.

استقلال سیاسی به تنهایی کافی نیست

آیت الله رئیسی با بیان اینکه همین روحیه جهادی به ما آموخت که ما می توانیم را صرف کنیم ، گفت: از همه کسانی که در فعال کردن طرحهای راکد و نیمه راکد نقش دارند به خصوص کسانی که این مجموعه را مجددا فعال کردند قدردانی می کنم چرا که این کار باعث می شود تا در استان هرمزگان بیکاری کاهش یافته و تولید در کشور افزایش یابد.

وی ادامه داد: امروز در آستانه دهه فجر یاد امام عزیز (ره) را گرامی می دارم چرا که استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را شهدا، امام(ره) و حضور حماسه ساز مردم در عرصه های مختلف به این کشور هدیه داد.

رییس جمهور بیان کرد: استقلال سیاسی بدون استقلال اقتصادی کافی نیست و آنچه رهبر معظم انقلاب به همه ما توصیه می کنند این است که برای استقلال اقتصادی، اقتصاد مقاومتی و رشد تولید تلاش کنیم. اگر تولید در کشور رونق پیدا کند، اقتصاد رشد خواهد کرد.

۱۲ هزار مجوز برای صیادی در منطقه صادر شده است

آیت الله رئیسی با بیان اینکه ۱۲ هزار مجوز برای صیادان در منطقه صادر شده است، اظهار داشت: این اقدامات سبب شده آرامش به خانواده های صیادان بازگردد و امیدوارم موضوع صیادی بیش از پیش رونق بگیرد.

وی ادامه داد: بخش شیلات در وزارت جهاد باید مسائل مربوط به صیادان رادنبال کند و خدمات صیادی و از جمله صدور مجوز یکی از اقداماتی است که انجام شده و حتما خدمت رسانی به صیادان باید تداوم داشته باشد. از مردم کمک بگیرید خیلی از گره ها توسط مردم باز می شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تاریخ این منطقه نشان از مقاومت و ایستادگی مردم دارد گفت: از زمان تجاوز پرتغالی‌ها که مردم این منطقه ایستادگی کردند تا دوره انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مردم این منطقه در صحنه حضور داشته‌اند.

افتتاح چندین طرح و پروژه مهم و دیدار با مردم استان هرمزگان از جمله برنامه های دومین سفر استانی رییس جمهور به دروازه پیشرفت ایران است.

وزیران کشور، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، علوم، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، رئیس سازمان انرژی اتمی، رئیس مرکز ارتباطات مردمی رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در این سفر ۲ روزه، آیت‌الله رئیسی را همراهی می‌کنند.

رئیس‌جمهور به همراه هیات دولت امروز و فردا برای بهره‌برداری از یکهزار و ۳۲ طرح عمرانی به ارزش ۱۰۵ همت (یکهزار و ۵۰ میلیارد ریال) میهمان مردم خونگرم و ولایتمدار هرمزگان است.

افتتاح ۲ بیمارستان و تعدادی طرح بهداشتی و درمانی، تکمیل برخی پروژه های ریلی نیمه تمام، تامین تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاههای استان، تکمیل و تجهیز مجتمع توانبخشی ایثارگران، تکمیل، بازسازی و تجهیز پروژه‌های نیمه تمام ورزشی، اجرای طرح‌های هادی روستایی و ایمن‌سازی روستاهای در معرض خطر، اجرای طرح‌های کشاورزی، تکمیل و تجهیز مجتمع های فرهنگی و تکمیل و بهره برداری از کتابخانه مرکزی بندرعباس از جمله برنامه‌های دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان هرمزگان است.

استان هرمزگان با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت و ۷۱ هزار کیلومتر مربع مساحت و با سواحل طولانی و ۱۴ جزیره ایرانی بزرگ و کوچک در پهنه گسترده آب های خلیج فارس و دریای عمان در حدود چهار درصد مساحت و ۱.۸ درصد جمعیت کشور را در بر گرفته است و از آن به عنوان پایتخت اقتصادی و دروازه پیشرفت ایران یاد می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha