ادعای آمریکا: قطعنامه پیشنهادی الجزایر به شورای امنیت مذاکرات غزه را به خطر می‌اندازد

تهران-ایرنا- لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد روز جمعه ادعا کرد که قطعنامه پیشنهادی الجزایر به شورای امنیت مذاکرات پیرامون توقف درگیری‌ها در غزه را به خطر می‌اندازد.

به گزارش جمعه شب ایرنا از "سی ان ان", وی به خبرنگاران گفت: این پیش‌نویس قطعنامه می‌تواند مذاکرات حساس را به خطر بیندازد و تلاش‌های دیپلماتیک جامع و مداوم برای تضمین آزادی گروگان‌ها و دستیابی به یک توقف طولانی‌تر درگیری‌ها را که غیرنظامیان و امدادگران فلسطینی به شدت به آن نیاز دارند، از مسیر خارج کند.

قطعنامه‌ای که الجزایر روز چهارشنبه به شورای امنیت ارائه کرد، خواستار آتش بس فوری بشردوستانه بین اسرائیل و حماس است.

گرینفیلد، همچنین روز جمعه در شورای امنیت سازمان ملل گفت که مذاکره کنندگان در حال پیشرفت در گفتگوها برای ارسال کمک‌های بیشتر به غزه هستند.

وی برخی گزارش‌ها مبنی بر ارسال بسیار ناچیز کمک به غزه را رد کرد اما اذعان نمود که غزه به‌اندازه کافی کمک دریافت نکرده است.

به گزارش ایرنا, آمریکا تاکنون با درخواست‌ها برای آتش بس در غزه مخالفت کرده است.

با گسترش اعتراض‌ها نسبت به سیاست‌های دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی، شورای شهر شیکاگو با تصویب قطعنامه‌ای خواستار برقراری آتش‌بس‌ در غزه شد و به ۴۷ شهر دیگر این کشور پیوست که پیشتر خواستار برقراری آتش‌بس‌ و پایان دادن به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین در نوار غزه شده بودند.

درحالی که وضعیت انسانی در نوار غزه هر روز پیچیدخ‌تر می‌شود، آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در پی اتهام زنی اسرائیل به ۱۲ کارمند خود و قطع کمک‌های بین المللی هشدار داد که احتمالاً باید تا پایان فوریه فعالیت خود را در سراسر خاورمیانه متوقف کند.

فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) ۶ بهمن ماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۶ ژانویه ۲۰۲۴ اعلام کرد: مقامات اسرائیلی، اطلاعاتی را در مورد ادعای دخالت چند کارمند آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در حملات هفتم اکتبر در اختیار این نهاد قرار داده‌اند و تحقیقات درباره این افراد آغاز شده است.
این مقام ارشد سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای‌ گفت که «فورا» قراردادهای کارکنانی را که گفته می‌شود در حملات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به اسرائیل دست داشته‌اند، فسخ می‌کند.
تاکنون آمریکا و شماری از کشورهای اروپایی کمک‌های مالی خود را به آنروا به دلیل اتهامات اسرائیل علیه ۱۲ کارمند این آژانس وابسته به سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی به حالت تعلیق درآورده‌اند.‌
«سیگرید کاگ» هماهنگ‌کننده‌ کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل در غزه و امور فلسطینیان در این باره گفت: آنروا را نمی‌توان جایگزین کرد و این آژانس همچنان برای غزه حیاتی است.

۱۱ نفر

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha