۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۸:۵۵
کد خبرنگار: 2668
کد خبر: 85374464
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

بهداشت و درمان ایلام در مسیر توسعه

۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۸:۵۵
کد خبر: 85374464
بهداشت و درمان ایلام در مسیر توسعه

ایلام - ایرنا - برقراری عدالت و تعالی نظام سلامت در کارنامه ۲ ساله دولت جایگاه محوری دارد و در این راستا تلاش مدیران استانی برای به ثمر نشستن طرح‌های در دست اجرای بهداشت و درمان، خرید تجهیزات بیمارستانی و به روز کردن آن‌ها و افزایش امید به زندگی، کارنامه حوزه سلامت استان مرزی ایلام در دولت سیزدهم را درخشان کرده است.

به گزارش ایرنا، حوزه بهداشت و درمان از مهم‌ترین مقوله‌های توسعه‌یافتگی هر جامعه‌ای است و سرمایه‌گذاری در این بخش به ارتقای شاخص‌های مختلف آن و در نتیجه رضایتمندی گروه‌های مختلف مردم منجر می‌شود.

هر چند چالش‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه سلامت وجود دارد، اما با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌ها علیه کشورمان، اکنون اتفاقات خوبی در این بخش به ویژه در دولت سیزدهم رخ داده است.

با روی کارآمدن دولت سیزدهم و انجام سفرهای استانی، این موضوع مهم بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفت و برای ارتقای این شاخص‌ها در مناطق محروم و کمتر برخوردار اقدام شد.

بهره برداری از بیمارستان‌ها، توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، افزایش تخت‌های بیمارستانی، توسعه اورژانس و افزایش آمار آمبولانس‌ها تنها بخشی از خدمات دولت در حوزه بهداشت درمان به شمار می رود که نتیجه آن هدیه سلامتی به مردم بوده است.

در این میان دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز مردم این استان را از خدمات بهداشت و سلامت بهره‌مند کرده و در بیش از ۲ سال گذشته طرح‌های مختلفی را در حوزه سلامت به بهره برداری رسانده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام به تشریح اقدامات این دانشگاه در دولت سیزدهم پرداخت و گفت: در مدت بیش از ۲ سال از عمر دولت سیزدهم طرح‌های بزرگی در حوزه بهدشت و درمان در استان مرزی ایلام تکمیل شده است، بهره‌برداری از بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی رازی شهر ایلام بعد از ۱۲ سال، بهره برداری از اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره)شهر ایلام با ظرفیت ۶۸ تخت، بهره‌برداری از چهار تخت PICU(تخت ویژه اطفال)در بخش اطفال بیمارستان امام خمینی(ره) شهر ایلام، راه‌اندازی بخش سی.تی.اسکن بیمارستان امام رضا(ع) شهرستان ایوان از جمله طرح‌های بزرگی هستند که در دولت سیزدهم در استان ایلام تکمیل و به بهره‌برداری رسیده‌اند.

هدایت حیدرزاده افزود: خرید یک دستگاه سی.تی.اسکن جهت بیمارستان امام علی(ع) سرابله، راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی بیمارستان شهید مصطفی خمینی(ره)، راه‌اندازی دستگاه رادیولوژی دیجیتال شهرستان تازه تاسیس سیروان، راه‌اندازی دستگاه آندوسکوپی اطفال در بیمارستان امام خمینی(ره) شهر ایلام و تکمیل، تجهیز و راه اندازی یک مرکز سطح ۳ ناباروری در شهر ایلام از دیگر پروژه‌های حوزه سلامت و درمان در مدت فعالیت دولت سیزدهم در استان ایلام است که در راستای ارتقاء سلامت مردم به بهره‌برداری رسیده است.

وی تاکید کرد: بهره برداری از یک مرکز سطح ۲ ناباروری در شهرستان دره شهر، بهره برداری از پنج مرکز بهداشتی درمانی و چهار خانه بهداشت در سطح استان، راه اندازی مرکز رشد و نوآوری موافقت و تاسیس سه مجتمع آموزش عالی در شهرستان‌های آبدانان، دهلران، دره شهر از دیگر طرح های حوزه سلامت و درمان در استان است که به بهره برداری رسیده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام یادآور شد: بهره‌برداری از ۲ ساختمان پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵، افتتاح چهار پایگاه جدید اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵، رونمایی از اولین اورژانس موتوری و دومین اتوبوس آمبولانس در سطح استان، احداث ساختمان ۶ واحدی متخصصان در شهرستان مرزی دهلران، تکمیل ساخت ۲۴ واحد منازل متخصصین ایلام، ساخت و تجهیز مرکز فوریت‌های پزشکی و درمانی پایانه مرزی مهران، ساخت، تکمیل ساختمان دانشکده پزشکی و راه‌اندازی کتابخانه مرکزی دانشگاه از دیگر طرح‌های افتتاحی در راستای توسعه بخش بهداشت و درمان در استان ایلام در طی ۲ سال گذشته تاکنون بوده است.

حیدرزاده خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایلام علاوه بر طرح‌های بخش بهداشت و درمان در دیگر حوزه‌های دیگر در طول ۲ سال گذشته تاکنون افتخارات بزرگی را کسب کرده است، اجرای موفق طرح پویش ملی سلامت در سطح استان به میزان ۹۲ درصد در سال جاری، جذب دانشجویان خارجی در رشته پزشکی و دندانپزشکی از کشورهای همسایه، ارتقاء علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در نظام رتبه‌بندی جهانی "سایمگو" در سال۲۰۲۲ در جایگاه ۶۸۷ با ارتقاء ۶۸ پله‌ای، ورود به نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی" تایمز" (۶۰۰-۵۰۱) در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی جهان و ورود به رتبه بندی تایمز (۸۰۰-۶۰۱) در بین تمام دانشگاه‌های جهان از جمله این افتخارات است.

استان ایلام با توجه به موقعیت استان ایلام به عنوان دروازه ورود عتبات عالیات، مرز مهران و تردد روزانه بیش از ۱۵ هزار نفر از این مرز، دارای مزیت‌های بی شماری در راستای توسعه گردشگری سلامت دارد که به طور قطع، توسعه مراکز درمانی و بیمارستانی در این استان با توجه به اشتراکات فرهنگی و مذهبی با مردم استان‌های همجوار کشور عراق در جدار مرزی، می‌تواند علاوه بر افزایش سطح خدمات درمانی به مردم این استان، زمینه‌ساز رونق بخش بهداشت و سلامت نیز باشد.

به همت دولت سیزدهم، طرح های بیمارستانی در سطح شهرستان های مختلف این استان از جمله بیمارستان شهرستان ملکشاهی و بیمارستان شهرستان بدره در حال اجراست که امید می رود با تزریق اعتبارات، این مراکز درمانی نیز در راستای افزایش سطح خدمات حوزه سلامت به بهره‌برداری برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha