تاکید استاندار فارس بر اجرای نقشه مهندسی فرهنگی فارس/ تقویت خانواده و هویت ایرانی اسلامی

شیراز - ایرنا - استاندار فارس پنج کلان‌ مساله فارس و ۹ رویکرد نقشه مهندسی فرهنگی این استان را اولویت شورای فرهنگ عمومی این استان برشمرد که اهم موضوعات، تاکید بر تقویت نهاد خانواده و هویت ایرانی اسلامی همچنین اجرای عدالت همه جانبه بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر محمدهادی ایمانیه در یکصد و چهل و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان فارس که شنبه چهاردهم بهمن ۱۴۰۲ برگزار شد، عنوان کرد: نخستین کلان مساله فرهنگی فارس در نقشه مهندسی استان، حاکم نبودن سبک زندگی ایرانی اسلامی در نهاد خانواده است.

وی افزود: برجسته بودن تمایزات قومی مذهبی و تضعیف انسجام اجتماعی و وجود ساختارهای معیوب اداری و مدیریتی ناسازگار با رویکرد مدیریت جهادی دومین و سومین کلان‌مساله‌های فرهنگی فارس است.

ایمانیه ادامه داد: سند نقشه مهندسی فرهنگی فارس دارای ۹ رویکرد برای مدیریت فرهنگی فارس است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: نخستین رویکرد نقشه مهندسی فرهنگی فارس نهادینه سازی و ارتقای فرهنگ، شعور معنوی و وجدان اخلاقی است و ایمن سازی، تقویت، و تعالی بنیان خانواده و افزایش نرخ باروری دومین رویکرداست.

استاندار فارس افزود: تقویت هویت اسلامی – ایرانی، طراحی و استقرار الگوی اسلامی اخلاق و فرهنگ کار و رفتارهای اقتصادی دولت و مردم، گسترش فرهنگ عدالت همه جانبه، تبیین، تقویت و ترویج هنر انقلابی، متعهد، تعالی بخش، شوق آفرین و استکبارستیز از دیگر رویکردهای فرهنگی بیان شده در نقشه مهندسی فرهنگی فارس است.

ایمانیه اضافه کرد: ساماندهی جبهه فرهنگی و ظرفیت‌های انقلاب اسلامی، ایجاد سنگ‌بنای یک انقلاب علمی و دستیابی به مرزهای دانش و تولید علم و تبیین، ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ مهدویت و اندیشه‌های و آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب با هدف استحکام فرهنگ مدیریتی و مدیریت فرهنگی دیگر رویکردهای فرهنگی فارس است.

استاندار فارس بیان کرد: برای پیاده‌سازی نقشه مهندسی فرهنگی فارس، باید همواره پنج کلان مساله و ۹ رویکرد بیان شده مد نظر قرار گیرد.

اعتکاف‌های فارس شعار سال داشته باشند

دکتر ایمانیه پیشنهاد داد: به پیروی از نامگذاری های سالانه رهبر معظم انقلاب، هر سال برای آیین اعتکاف در فارس یک شعار انتخاب شود و فعالیت‌ها و سخنرانی‌ها نیز در این مسیر قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به مساله‌ها و رویکردهای فرهنگی فارس، به عنوان نمونه می‌توان تشویق ازدواج و فرهنگ‌آوری و کسب درآمد حلال برخی از این شعارهای اعتکاف در سراسر استان باشد.

ایمانیه اظهار کرد: روابط عمومی برخی از سازمان‌های استانی از نظر کیفی و سخت افزاری وضعیت ضعیفی دارند یا از نظر نیروی انسانی نیروهای توانمندی را به این مسئولیت نگماشته‌اند.

استاندار فارس گفت: انتظار است در زمینه جهاد تبیین، خدمات، دستاوردها و تلاش‌های انجام شده برای مردم و جوانان به خوبی بیان شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha