پشتوانه مردمی اقتدار و عزت ایران اسلامی را به دنبال دارد

شهرکرد – ایرنا- رییس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پشتوانه مردمی از مهمترین ارکان نظام جمهوری اسلامی به شمار می‌رود، گفت: پشتوانه مردمی اقتدار و عزت ایران اسلامی را به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن حسین‌میرزایی روز شنبه در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و تعاون‌گران چهارمحال و بختیاری افزود: وظیفه هر ایرانی است که برای اقتدار، عزت و برنده شدن زبان دیپلماسی ایران در مجامع بین‌المللی تلاش کند.

وی پیشرفت و توسعه هر جامعه‌ای را وابسته به تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری مردم آن جامعه دانست و اظهار داشت: اگر خواهان پیشرفت و تعالی جامعه هستیم باید در عرصه انتخابات پیش رو حضور فعال داشته باشیم.

رییس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری با اشاره به کارزار سیاسی مهم ملت ایران در یازدهم اسفند گفت: تحقق چهار راهبرد مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در بحث انتخابات شامل رقابت، سلامت، امنیت و مشارکت از جمله الزاماتی است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

وی تاکید کرد: مسائل و مشکلات وجود دارد اما وقتی بحث ایران، نظام اسلامی و کشور مطرح می‌شود آن چیزی که حرف اول را می‌زند وحدت، وفاق و همدلی برای عزت ایران است.

رییس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری گفت: تجربه ثابت می‌کند هرجا پشتوانه مردمی وجود نداشت دشمن برای تخریب نظام قدم‌ها جلوآمد اما آن‌جایی که مردم حضور داشتند عزت و اقتدار ایران حفظ شده است.

حسین‌میرزایی افزود: در شرایطی که دشمن برای ناامیدی مردم از نظام در تلاش است، ملت ایران باید به دور از هرگونه اختلاف سلیقه متحد و یکصدا با تعصب همه نام ایران را فریاد بزنند و برای عزت کشور در پای صندوق‌های رای حاضر شوند.

به گفته رییس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری، مشارکت پرشور مردم در پای صندوق‌های رای پشتیبانی مردم از نظام جمهوری اسلامی را به جهانیان نشان می‌دهد و موجب ناامیدی دشمن می‌شود.

حسین‌میرزایی، راه حل مشکلات موجود صندوق‌های رای است و در این شرایط باید با عزمی راسخ و عزتمندانه پشتیبانی خود را از نظام اعلام کرد و در گام بعد پیگیر مطالبات شد.

وی تاکید کرد: مشارکت پرشور مردم در پای صندوق‌های رای باعث باز تولید قدرت نرم در مقابل جنگ ترکیبی دشمن می‌شود.

حسین‌میرزایی تاکید کرد: تبلیغ، ترغیب و تشویق مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای موجب اقتدار، عزت و عظمت ایران اسلامی می‌شود.

توجه به مطالبات کارگران یک اصل است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری توجه به مطالبات کارگران، کارفرمایان و کارآفرینان را به عنوان یک اصل معرفی کرد که نیاز به نشست‌های مکرر و مستمر دارد.

حسین‌میرزایی افزود: صیانت از حقوق کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان از دیگر الزاماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بازنشستگان را از سرمایه‌های عظیم، فاخر و ناب استان معرفی کرد همان سرمایه‌هایی که به سختی به دست آمده و دنیایی از تجربه هستند.

حسین‌میرزایی همچنین از همراهی بازنشستگان، کارفرمایان و کارآفرینان با مسوولان استان طی یک‌سال گذشته با وجود طراحی دسیسه‌های مختلف برای ایجاد مشکلاتی در استان تقدیر کرد.

وی نیروی انسانی را از مولفه‌های پیشرفت و توسعه هر جامعه عنوان کرد و گفت: اگر تمام مولفه‌ها را کنار هم بگذاریم اما نیروی انسانی نداشته باشیم قطع به یقین پیشرفت و تعالی درجامعه نخواهیم داشت.

حضور ۲۳۰ تشکل کارگری در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان دارای ۲۳۰ تشکل کارگری، کارفرمایی و کارآفرینی است و این تشکل‌ها نماینده حداقل ۱۰۵ کارگر بیمه شده هستند که در ۱۲ هزار کارگاه مشغول به فعالیت هستند.

محسن مولوی افزود: از ابتدای امسال تاکنون با همکاری تشکل‌های کارگری ۶ هزار و ۵۰۰ بازرسی از کارگاه‌ها انجام شده که پنج هزار مورد از این بازرسی‌ها مربوط به مسائل ایمنی، حقوق و مزایا و برای صیانت از حقوق کارگری بوده است.

وی ارائه ۱۰ هزار و ۴۰۰ نفر ساعت آموزش کارگران، ۲هزار و ۷۰۰ دادخواست برای تنظیم روابط بین کارگر و کارفرما در هیات‌های تشخیص را از جمله خدمات ارائه شده به جامعه کارگری در استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.

به گفته مولوی، آمارها نشان می‌دهد تعداد شکایت‌های کارگری و مقرری بگیران بیمه بیکاری در سال‌جاری نسبت به سال گذشته کاهش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به صدور پنج هزار و ۸۹۶ مجوز رایگان مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در حوزه اشتغال نیز بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ چهار و ۶ درصد به بیش از ۱۰ هزار نفر پرداخت شده است.

مولوی گفت: در راستای رفع دغدغه کارفرمایان در خصوص تامین نیروی انسانی در این ارتباط سامانه جستجوی شغل در استان راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: در این ارتباط تاکنون سه هزار و ۷۸ نفر از افراد جویای کار در سامانه جستجوی شغل چهارمحال و بختیاری ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۵۱۴ نفر نیز از طریق این سامانه مشغول به کار شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ هزارنفر در استان عضو سه هزار تعاونی هستند یادآور شد: در زمان حاضر ۲۶ مرکز کاریابی درچهارمحال و بختیاری برای تامین نیروی داخلی و سه مرکز کاریابی خارجی نیز برای تامین نیروی کار به خارج از کشور و ۱۷ مرکز مشاوره کارآفرینی در استان فعال هستند.

حضور بیش از ۳۹ هزار بیمه شده در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۹ هزار و ۹۸۰ نفر به صورت خاص و اجباری در قالب کارگاه‌ها و خارج از کارگاه‌ها شامل رانندگان، قالی بافان و کارگران ساختمانی بیمه و از خدمات تامین اجتماعی در این استان برخوردار هستند.

عبدالله مختاری افزود: از جمعیت یک میلیون نفری این استان ۵۱۵ هزار نفر معادل ۵۱ درصد از این جمعیت زیرپوشش خدمات تامین اجتماعی قرار دارد که نسبت به ضریب سه درصدی پوشش بیمه‌ای استان در پیش از انقلاب افزایش چشم‌گیری نشان می‌دهد.

وی اظهار داشت: در سال ۱۳۵۷ تعداد بیمه شده‌های اصلی چهارمحال و بختیاری ۲ هزار و ۵۰۰ نفر، ۷۵۰ نفر مستمری‌بگیر و ۱۵۰ کارگاه به این سازمان حق بیمه پرداخت می‌کردند در حالی که امروز شمار بیمه‌شده‌های اصلی استان به ۱۶۵ هزار نفر، مستمری‌بگیران ۵۱ هزار نفر و تعداد کارگاه‌ها نیز به ۱۲ هزار و ۹۴۰ کارگاه افزایش یافته است.

به گفته مختاری، یکی از مولفه‌های رفاه و تحقق عدالت اجتماعی ضریب پوشش بیمه‌ای و میزان بهره‌مندی افراد آن جامعه از خدمات اجتماعی است که این امر به خوبی در استان مورد توجه قرار گرفته است.

۲۱ هزار بازنشسته زیر پوشش کانون بازنشستگی کشوری در چهارمحال و بختیاری

مدیرکانون بازنشستگان چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۱ هزار بازنشسته در این استان زیر پوشش کانون بازنشستگان قرار دارند که ۷۰ درصد مرد و ۳۰ درصد زن هستند.

منوچهر صفرپور افزود: این کانون ماهانه ۲هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال حقوق به جامعه هدف خود پرداخت می‌کند.

وی میانگین پرداخت حقوق بازنشستگان استان چهارمحال و بختیاری زیر پوشش کانون بازنشستگی ۱۲۰ میلیون ریال است.

صفرپور پرداخت ۲ هزار فقره وام، قرارداد بیمه تکمیلی درمان و عمر، انعقاد قرارداد با فروشگاه‌های زنجیره‌ای را از جمله خدمات ارائه شده به بازنشستگان زیرپوشش کانون بازنشستگی کشوری در چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.

وی با اشاره به حقوق کم بازنشستگان گفت: با توجه به اینکه نمایندگان مجلس در برنامه هفتم توسعه تدابیری برای این امر اندیشیده‌اند انتظار می‌رود از سال آینده همسان سازی حقوق بازنشستگان انجام و حقوق آن‌ها به 90 درصد حقوق شاغلان برسد.

در ادامه این آیین جمعی از بازنشستگان و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در خصوص مسائل و مشکلات خود مسائلی را بیان کردند.

به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری طی ۹ ماهه امسال ۱۰ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۶، مشاغل خانگی، تسهیلات روستایی و عشایری و تفاهم‌نامه با صندوق کارآفرینی امید به ۱۰ هزار و ۱۱۵ نفر از متقاضیان به صورت قرض‌الحسنه پرداخت شده است.

براساس آمارهای اعلام شده نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در تابستان ۱۴۰۲ معادل ۱۰ درصد اعلام شده که نسبت به نرخ ۱۱.۹ درصد بیکاری در بهار امسال ۱.۹ درصد کاهش نشان می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha