۱۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۳۹
کد خبر: 85375199
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مروری بر خاطرات شهید بوشهری انقلاب

۱۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۳۹
کد خبر: 85375199
مروری بر خاطرات شهید بوشهری انقلاب

بوشهر- ایرنا- مروری بر خاطرات انقلابیون بوشهری نشان می دهد که آنها با وجود شکنجه های وحشیانه توسط ددمنشان شاهنشاهی، هرگز عقب ننشستند و با روحیه ای که از پیام های امام راحل(ره) می‌گرفتند مصمم تا پیروزی انقلاب این مسیر را با همه سختی هایش پشت سر گذاشتند.

به گزارش ایرنا، ۱۸ شهید، ۴۲ جانباز و هفت آزاده سیاسی بخشی از مجاهدت‌های مردم استان بوشهر برای به ثمر نشست درخت انقلاب بوده است.

مرحوم حاج محمد جواد حمیدفرد آزاده و جانباز دوران انقلاب و رزمنده دفاع مقدس، متولد ۱۳۲۶ یکی از این دسته از انقلابیون است که از سال ۱۳۴۲ همزمان با شروع قیام مردم قم به شکل مخفیانه با گروه‌های مبارز مسلمان همکاری خود را آغاز کرد.

در ۱۵ خرداد ۱۳۵۴ بعد از نماز آیت الله اراکی در مدرسه فضیه قم شروع به تظاهرات و گفتن شعار کردند که در ۱۷ خرداد ماه همان سال توسط کمیته ضدخرابکاری بازداشت و بعد از بازجویی توسط ساواک به زندان اوین منتقل شدم.

وی در کنار بزرگان و رجال سیاسی در زندان اوین به سر می برد و شکنجه‌های زیادی را متحمل شدند و تا 2 ماه قبل از بهمن ماه ۱۳۵۷ از زندان آزاد شد و تا پیروزی انقلاب فعالیت او ادامه داشت.

وی در سن ۷۰ سالگی در تاریخ ۳ فروردین ماه ۱۳۹۷ قلب مبارزش در این دنیا بر اثر جراحات از طپش ایستاد و به یاران شهیدش پیوست.

مرحوم حاج محمد جواد حمید فرد آزاده و جانباز دوران انقلاب و رزمنده دفاع مقدس از بوشهر در خاطراتش گفته است: آن روزها نفس مسیحیای حضرت امام راحل(ره) هر روانی را تحت شعاع خود قرار داده بود. وقتی به زندان اوین منتقل شدم تمام روح و روانم گواهی می داد که این انقلاب پیروز است. هر نوع شکنجه ای که فکرش امروز عذاب آور است در آن روزها در زندان های زیر نظر ساواک به عنوان یک موضوع عمومی برای آن رژیم اعمال می شد.

این جانباز دوران انقلاب عنوان کرده است: در زندان اوین مکانی بود به نام «زیر هشت» که مملو از وسایل شکنجه بود، در آنجا دست و پایم را بستند و کلاهی به سرم بود که صدایم به بیرون نمی‌رفت به مدت هشت ساعت مرا روزانه شکنجه می دادند و در این مدت تنها خواندن آیت الکرسی بود که به من آرامش می داد و درد را احساس نمی کردم.

حمیدفرد گفته است: ساعات متفاوتی از شب و روز، همه مذهبی ها را در اتاق های مختلف شکنجه به صف می کردند و تا توان داشتند از هر نوع شکنجه ای دریغ نمی کردند. «زیر هشت» بندی بود که برای زندانیان و مبارزین انقلاب کاملا آشنا بود. در این بند مملو از وسائل شکنجه بود و خیلی از مبارزین در طی شکنجه ها در این مکان از اوین شهید شدند و یا بعدها بر اثر شکنجه هایی که در این جا متحمل شدند به فیض شهادت نائل شدند.

وی بیان کرده است: این نوع رفتن به زیرهشت تقریبا هر روز تکرار می شد، اما ایمان داشتیم که انقلاب پیروز می شود و همان شد که آرزو و خواسته میلیون ها انسان آزاده، مسلمان و مبارز در کشورمان بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha