۱۶ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۲۳
کد خبرنگار: 1452
کد خبر: 85376940
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

راه‌اندازی ۱۳ خانه ورزش روستایی در همدان؛ سقف امید بر استعدادهای ورزشی

همدان- ایرنا- راه‌اندازی ۱۳ خانه ورزش روستایی همزمان با چهل و پنجمین سالگرد گرامیداشت دهه مبارک فجر در همدان نه تنها کام جوانان روستانشین را شیرین کرد بلکه فضایی فراهم شده تا استعدادهای ورزشی این خطه شکوفا شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا تجهیز و راه‌اندازی خانه‌های ورزش روستایی بدون تردید یکی از اقدام‌های‌ ماندگار دولت مردمی سیزدهم است که زمینه‌های لازم را برای بازی کودکان، رشد و پیشرفت نوجوانان و جوانان را زیر سقف امید تا رسیدن به عرصه‌های‌ قهرمانی مهیا ساخته است.

خانه‌هایی که گرچه مدرن و وسعت آن در سطح سالن‌های شهری نیست اما سرپناه امن برای رشد و اعتلای استعدادهایی است که در روستاها پنهان مانده‌اند.

هر چند بافت این خانه‌ها نوساز نیست اما همانقدر امید و آرزو را در دل روستاییان ایجاد کرده که بتوانند از همین آشیانه کوچک و ناچیز، سقف رویاهای خود را در مسیر قهرمانی ترسیم کنند.

دولت خدمتگزار در عرصه ورزش حالا در روستاها نیز مشاهده می‌شود تا شعار محرومیت زدایی هراندازه‌ با حداقل‌ها، در اقصی نقاط کشور عملیاتی شود.

دغدغه‌ای‌ که در دهه‌های‌ اخیر هیچ گاه به این شکل اقدام نشد و اندک روستاهایی با زمین‌های خاکی فوتبال، تیرک‌های‌ چوبی و گهگاهی هم یکی دو دست لباس تجهیز شدند.

حالا با ایجاد خانه‌های ورزش روستایی بارقه‌های‌ امید در دل جوانان و نوجوانان مستعد ورزش روستاها زنده شده تا بتوانند همانند شهرنشینان نبوغ خود را در میادین ورزشی برجسته سازند.

با ایجاد خانه‌های ورزش روستایی بارقه‌های‌ امید در دل جوانان و نوجوانان مستعد ورزش روستاها زنده شده تا بتوانند همانند شهرنشینان نبوغ خود را در میادین ورزشی برجسته سازند.

از سوی دیگر با راه‌اندازی این خانه‌ها، زمینه لازم برای احیا و ترویج بازی‌های بومی محلی نیز فراهم شده و اکنون شاهد رونق بازی‌های اصیل ایرانی در دل روستاها به عنوان یکی از مزیت‌های مهم صنعت گردشگری ورزشی هستیم.

ایجاد ۱۳ خانه ورزش روستایی

مدیرکل ورزش و جوانان همدان نیز با اشاره به اینکه با کمک مجموعه استان ۱۳ روستا همزمان با دهه مبارک فجر صاحب خانه ورزش شدند، گفت: افزایش سرانه ورزش در روستاها حائز اهمیت است.

علی حقیقی افزود: مسؤولان استان به ویژه استاندار همدان به توسعه ورزش همگانی توجه ویژه دارند و در این میان نیز روستاها به هیچ عنوان فراموش نشده‌اند.

وی اظهار کرد: در دهه فجر امسال ۱۳ روستا صاحب خانه ورزش شدند و تجهیزات ورزشی با کیفیت و متنوع امروز /دوشنبه/ طی مراسمی برای آن‌ها ارسال می‌شود برای تجهیز این خانه‌ها در مجموع ۳۴۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

در دهه فجر امسال ۱۳ صاحب خانه ورزش شدند و تجهیزات ورزشی با کیفیت و متنوع امروز طی مراسمی برای آن‌ها ارسال می‌شود برای تجهیز این خانه‌ها در مجموع ۳۴۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

حقیقی بیان کرد: همچنین همزمان با ایجاد این خانه‌های ورزش، هفت بسته تجهیزات ورزشی از سوی بسیج ورزشکاران به روستاهای کم برخوردار ارسال خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: برای افزایش این مقدار سرانه ورزشی نیازی به عملیات عمرانی و ساخت و ساز نبود و از حمام‌های‌ قدیمی، ساختمان‌های بدون استفاده، سوله و انبارهای اهدایی روستاییان برای ایجاد این خانه‌های روستایی استفاده شد.

حقیقی ایجاد خانه‌های روستایی را فرصت طلایی برای توسعه ورزش در عرصه همگانی برشمرد و گفت: تمامی تجهیزات و وسایل این خانه‌ها از تولید داخلی و شامل میز تنیس روی میز، دارت، کیسه بوکس، انواع توپ، فوتبال دستی، تاتامی و سایر وسایل ورزشی است.

وی یادآور شد: سعی داریم با کمک مجموعه استان، دهیاران و خیران نسبت به ایجاد خانه‌های روستایی جدید نیز اقدام کنیم که دستاورد مهمی برای توسعه ورزش روستایی به شمار می‌رود.

وی افزود: با ایجاد این ۱۳ خانه ورزش روستایی، شمار خانه‌های ورزش روستایی به ۱۸۲ باب رسید.



مشارکت بسیج ورزشکاران در اهدای تجهیزات ورزشی

رئیس سازمان بسیج ورزشکاران همدان نیز در این باره گفت: همزمان با دهه مبارک فجر، فردا طی مراسمی تجهیزات ورزشی به روستاهای کم برخوردار ارسال می‌شود.

سرهنگ علیرضا احمدوند افزود: هفت بسته تجهیزات ورزشی هر یک به ارزش ۲۵ میلیون تومان خریداری و قرار است در نقاط کم برخوردار توزیع شود.

وی بیان کرد: همچنین سه کمک هزینه جهیزیه به ارزش هر یک ۵۰ میلیون تومان به نوعروسان ورزشکار استان همدان هدیه خواهد شد.

در مجموع توجه خاص دولت سیزدهم به توسعه ورزش در روستاها به سد محکمی برابر خروج نخبگان ورزشی این مناطق تبدیل شده و به استعدادیابی در ورزش قهرمانی کمک خواهد کرد.

توسعه خانه‌های ورزش روستایی اقدامی در راستای هویت‌بخشی‌ به ورزش روستایی است؛ نام روستا در این طرح دیگر به معنای محرومیت یا محدودیت‌های ناشی از توسعه نامتوازن نیست بلکه نخبگان روستایی مناطق مختلف می‌توانند با بهره مندی از این امکانات و با تلاش تا بالاترین سطح ارتقا یابند.

همچنین با ایجاد این خانه‌های روستایی، استعدادیابی لازم انجام خواهد شد و نخبگان روستایی در معرض دید بسیاری از کارشناسان قرار خواهند گرفت و ممکن است این به میان‌بری برای رسیدن آنان به سطح اول ورزش تبدیل شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha